Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ηλεία: Στις 22 Μαΐου οι εκλογές Ομάδας Παραγωγών

Ηλεία: Στις 22 Μαΐου οι εκλογές Ομάδας Παραγωγών

Υποψηφιότητες θα κατατίθενται μέχρι τις 18 Μαΐου στα γραφεία του συνεταιρισμού.

Για την Παρασκευή 22 Μαΐου (5 μ.μ.), προκηρύχθηκαν χθες οι αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. και των λοιπών οργάνων του Αγροτικού Συνεταιρισμού Μεταποιημένων Οπωροκηπευτικών Ν. Ηλείας – Ομάδας Παραγωγών.


Οι εκλογές θα διενεργηθούν στα γραφεία του συνεταιρισμού στην Αμαλιάδα και εφόσον δεν υπάρξει απαρτία η γενική συνέλευση θα επαναληφθεί στις 29 Μαΐου, την ίδια ώρα.
Τα θέματα της ημερήσιας διάταξης είναι τα εξής: εκλογή εφορευτικής επιτροπής, αρχαιρεσίες για την ανάδειξη 11μελούς διοικητικού συμβουλίου, τριμελούς εποπτικού συμβουλίου και δύο αντιπροσώπων για την ΠΑΣΕΓΕΣ.
Ταυτόχρονα θα γίνουν εκλογές για την Ομάδα Παραγωγών Ελαιολάδου από την Ειδική Γενική Συνέλευση και συγκεκριμένα για τριμελή διαχειριστική επιτροπή και τριμελή εξελεγκτική επιτροπή.


Υποψηφιότητες θα κατατίθενται μέχρι τις 18 Μαΐου  στα γραφεία του συνεταιρισμού.
Σε χθεσινές του δηλώσεις ο ταμίας της Ομάδας Παραγωγών Χρήστος Βαλλιανάτος έκανε κάλεσμα για μαζική συμμετοχή των παραγωγών, τονίζοντας ότι οι επικείμενες αρχαιρεσίες αποτελούν μια σημαντική ευκαιρία για την δημιουργία μιας δυνατής και οργανωμένης Ομάδας και Συνεταιρισμού, που θα βοηθήσει τους αγρότες σε μια σειρά προβλημάτων που έχουν συσσωρευτεί τα τελευταία χρόνια και έχουν συμβάλει στην οικονομική τους εξόντωση και στον μαρασμό του αγροτικού επαγγέλματος.

 

Πηγή:ilialive.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις