Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ολόκληρη η απολογία της μάνας της Άννυ- «Ψυχρό δολοφόνο» χαρακτηρίζει τον σύντροφό της- Θα τον κόψω όπως έκοψε το παιδάκι μου

Ολόκληρη η απολογία της μάνας της Άννυ- ...

"Σε όλους έκανε εντύπωση η ψυχραιμία του κι η ευκολία με την οποία μας διαβεβαίωνε"

«Ψυχρό δολοφόνο» χαρακτηρίζει τον σύντροφό της η μητέρα της 4χρονης Άννυ στο απολογητικό της υπόμνημα επιμένοντας ότι δεν γνώριζε για το φρικτό έγκλημα. Η 25χρονη στο οκτώ σελίδων υπόμνημα της επιχειρεί να αντικρούσει το επιχείρημα ότι με την στάση της βοήθησε στην συγκάλυψη της σοκαριστικής υπόθεσης.

«Δεν ήξερα τίποτα για την τύχη του παιδιού μου. Κάποιες σκέψεις που έκανα πάνω στην απελπισία μου δεν μπορούσαν να φτάσουν στις φρικαλεότητες που έκανε ο ψυχρός δολοφόνος σε βάρος του παιδιού» ισχυρίζεται.


«Επαναλαμβάνω ότι εγώ το παιδί το άφησα για να πάει στη γιαγιά του μητέρα του συγκατηγορούμενού μου όπως κι έγινε. Δεν το άφησα για να το κρατήσει αυτός ο ψυχρός δολοφόνος».

Η γυναίκα μιλά και για τις μέρες που μεσολάβησαν μέχρι την αποκάλυψη της αλήθειας λέγοντας:

«Σε όλους έκανε εντύπωση η ψυχραιμία του κι η ευκολία με την οποία μας διαβεβαίωνε ότι κακώς έρευνα η αστυνομία και ότι τα αποτελέσματα των εργαστηρίων θα είναι αρνητικά. Φυσικά όμως και δεν ήταν έτσι. Μας παρέσυρε η ηρεμία και ψυχραιμία του και απορώ πως λειτουργούσε έτσι αφού έβλεπε την αστυνομία να τον πλησιάζει και τον κλοιό να σφίγγει γύρω του».

Αναφερόμενη στο ταξίδι αστραπή στη Βουλγαρία το οποίο έκαναν ενώ δεν είχαν δηλώσει την εξαφάνιση του παιδιού υποστηρίζει ότι «τώρα εκ των υστέρων βλέπω ότι η επίσκεψη στη Βουλγαρία είχε έναν και μόνο σκοπό να εξασφαλιστεί η σιωπή του Νίκι, δεν ξέρω πως αλλά όλα αυτό δείχνουν...».

Ο πατέρας, η μητέρα και ο αδελφός της 25χρονης κλήθηκαν ενώπιον της 10ης τακτικής ανακρίτριας προκειμένου όλα τα δώσουν στοιχεία που γνωρίζουν για την υπόθεση.

Μέσα από τη ΓΑΔΑ όπου κρατείται η μητέρα της Άννυ ξεσπά και απειλεί ότι θα κάνει στον 27χρονο σύντροφό της και βιολογικό πατέρα του παιδιού της ότι έκανε εκείνος στο μικρό αγγελούδι του.

«Θα τον κόψω όπως έκοψε το παιδάκι μου», είπε οργισμένη μιλώντας αποκλειστικά στην εκπομπή «Μία» του Star, και συνέχισε «Ο μ…ας, ο ηλίθιος. Τριάντα χρόνια φυλακή να τον χώσουν, εκεί να πεθάνει. Θα τον κόψω έτσι όπως έκοψε το παιδάκι μου, εκεί θα πάω στη φυλακή. Θα το κάνω, θα το κάνω, θα τον κόψω, 30 χρόνια θα κάτσει. Θα τον κόβω σιγά σιγά. Θα του βγάλω τα νύχια πρώτα».

 

 

egrafo1.jpg

egrafo2.jpg

egrafo3.jpg

egrafo4.jpg

egrafo5.jpg

egrafo6.jpg

 

newsbeast

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Η Άννυ βασανίστηκε μέχρι θανάτου από τον πατέρα της - Τι αναφέρει η δικογραφία


 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις