Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Η Άννυ βασανίστηκε μέχρι θανάτου από τον πατέρα της - Τι αναφέρει η δικογραφία

Η Άννυ βασανίστηκε μέχρι θανάτου από τον...

Φρικιαστικές λεπτομέρειες

Οι κηλίδες αίματος που έχουν βρεθεί σε όλους σχεδόν τους χώρους και τις γωνιές του υπόγειου διαμερίσματος μαρτυρούν σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές ότι η μικρή Άννυ βασανίστηκε βάναυσα πριν καταλήξει στα 4 της μόλις χρόνια. Η έκθεση της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών, που περιλαμβάνεται στην δικογραφία της υπόθεσης αναφέρει ότι κηλίδες αίματος της 4χρονης βρέθηκαν σχεδόν παντού στο διαμέρισμα της οδού Μιχαήλ Βόδα.

Συγκεκριμένα εντοπίστηκαν στο πάπλωμα της κούνιας της, στο σεντόνι της, στον αριστερό τοίχο του χολ, στο χαλάκι του χολ, στο πάτωμα του καθιστικού, στο χαλάκι του καθιστικού, στο μαξιλάρι, στο δάπεδο της κουζίνας, στο νεροχύτη και σε πλακάκι κοντά στην κύρια είσοδο του διαμερίσματος.

Στην έκθεση η οποία περιλαμβάνει ανατριχιαστικές λεπτομέρειες επισημαίνεται ότι ο 27χρονος παιδοκτόνος κυνηγούσε τη μικρή μέσα στο διαμέρισμα και την χτυπούσε απανωτά, ενώ την πέταγε σε τοίχους και άλλα σημεία του σπιτιού.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές αφού της κατάφερε τα απανωτά χτυπήματα και ολοκλήρωσε την κακοποίηση, την έβαλε στην κούνια της. Όταν την βρήκε νεκρή, ίσως από εσωτερική αιμορραγία, ένα 24ωρο αργότερα αποφάσισε να εξαφανίσει το ίδιο του το παιδί.

Διαβάστε επίσης:

Στις φυλακές της Κέρκυρας από τις 18:10 το απόγευμα ο 27χρονος παιδοκτόνος

Ξεσπά η μητέρα της Άννυ: "Θα τον κόψω όπως έκοψε το παιδάκι μου" - ΒΙΝΤΕΟ

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις