Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα - Ο Κύκλος Εξειδικεύσεων Μαθησιακών Δυσκολιών ολοκληρώνεται με την Δυσορθογραφία

Πάτρα - Ο Κύκλος Εξειδικεύσεων Μαθησιακώ...

Στις 9 Μαίου 2015 στο Πρότυπο Θεραπευτικό Κέντρο Πάτρας, στην Αγυιά

Το Σάββατο 9 Μαΐου 2015 ολοκληρώνεται ο επιτυχημένος Κύκλος Εξειδικεύσεων Μαθησιακών Δυσκολιών, ο οποίος εφαρμόζεται για 1η φορά στην Ελλάδα τονίζοντας τη σπουδαιότητα και αναγκαιότητα εξειδικευμένης διάγνωσης και θεραπείας για την αντιμετώπιση των διαταραχών, με εφαρμογή από την Θεωρία στην Πράξη.

Η 8η και τελευταία ενότητα του Κύκλου Εξειδικεύσεων Μαθησιακών Δυσκολιών έχει ως θέμα την Δυσορθογραφία.

Η Δυσορθογραφία αποτελεί μία ειδική διαταραχή της μάθησης της ορθογραφίας και των κανόνων που τη διέπουν, τόσο σε επίπεδο λέξης, όσο και σε επίπεδο σύνταξης, πρότασης ή παραγράφου. Το πρόβλημα εστιάζεται στην αυτοματοποίηση αυτών των κανόνων και όχι στην απλή εκμάθηση.

Για παράδειγμα, το παιδί μπορεί να γνωρίζει τον κανόνα αλλά να αδυνατεί να τον χρησιμοποιήσει στον αυθόρμητο λόγο. Πολύ συχνά συνυπάρχει και με άλλες Μαθησιακές Δυσκολίες, αλλά μπορεί να παρουσιαστεί και μόνη της.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μοναδικές θεραπείες που θα απαλλάξουν τα παιδιά, μια για πάντα από τα προβλήματα Δυσορθογραφίας.

Συνδυάζοντας πάντα την θεωρητική κατάρτιση με την πρακτική εξάσκηση μέσω εφαρμογής σε πραγματικά περιστατικά, σε συνδυασμό με την  παρακολούθηση βιντεοσκοπημένων συνεδριών.

Είναι σημαντικό να αναφερθεί ότι δίνεται η δυνατότητα παρακολούθησης σωστής Διάγνωση και ριζικής θεραπείας με μεθόδους επιστημονικά τεκμηριωμένες, για ουσιαστικά αποτελέσματα που στοχεύουν στην αιτία των συμπτωμάτων.

Η τελευταία ενότητα του κύκλου Εξειδικεύσεων Μαθησιακών Δυσκολιών θα πραγματοποιηθεί στο Πρότυπο Θεραπευτικό Κέντρο Πάτρας - ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΙΡΛΕΝ ΕΛΛΑΔΑΣ στην οδό Αθηνών 231, στην Αγυιά.

Για περισσότερες πληροφορίες καθώς και για δηλώσεις συμμετοχής επισκεφθείτε την ιστοσελίδα www.mpoxatziar.gr ή καλέστε μας στα τηλ. 2610433852.

Υπεύθυνος της διοργάνωσης είναι ο Μποχατζιάρ Σπ. Ευάγγελος – Λογοθεραπεία, Εργοθεραπεία, ψυχοθεραπεία, ειδική αγωγή.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις