Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα:Στις φυλακές Κορυδαλλού ο πτηνοτρόφος της Χαλανδρίτσας με τα 1,6 εκ. ευρώ - Μαραθώνια η απολογία του

Πάτρα:Στις φυλακές Κορυδαλλού ο πτηνοτρό...

Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Προφυλακίστηκε ο 55χρονος πτηνοτρόφος που δραστηριοποιείτο στην Χαλανδρίτσα και ο οποίος συνελήφθη μετά από καταγγελίες αλλοδαπών εργατών, τους οποίους φέρεται να εκμεταλλευόταν. Ο 55χρονος αναμένεται να οδηγηθεί στις φυλακές Κορυδαλλού και κατηγορείται για παράβαση του νόμου περί πρόληψη και καταστολής της νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες, εμπορία ανθρώπων και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων.

Η απολογία του στον Ανακριτή ήταν μαραθώνια και ξεκίνησε χθες το μεσημέρι γύρω στις 12 και ολοκληρώθηκε αργά χθες βράδυ, καθώς είχε προηγηθεί η κατάθεση στον ανακριτή 6 μαρτύρων, τους οποίους είχε προτείνει ο κατηγορούμενος.

Ο Ρουμάνος επιστάτης ο οποίος και αυτός χθες απολογήθηκε στον ανακριτή, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Ο συνήγορος του 55χρονου Σάκης Κεχαγιόγλου δηλώνει στην "Πελοπόννησο" ότι ο πελάτης του διακηρύσσει την αθωότητά του και αρνείται τις κατηγορίες και σχετικά με το 1,6 εκ. ευρώ που βρέθηκαν σε χρηματοκιβώτιο στην επιχείρησή του, είπε ότι είχε στο σπίτι του ένα τόσο μεγάλο ποσό για λόγους οικονομικής ανασφάλειας και προτίμησε να κρατήσει τα κέρδη στο σπίτι του , όπως τόσοι άλλοι, προσθέτοντας ότι ήταν τα κέρδη ετών από τη λειτουργία της επιχείρησης, τα οποία δικαιολογούνται από τους τζίρους.

 

ΠΡΩΤΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 00.29

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις