Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Περισσότεροι από 2.000 πολίτες επιδιώκουν τη δημιουργία δημοτικού καταφυγίου για τα αδέσποτα

Πάτρα: Περισσότεροι από 2.000 πολίτες επ...

Συγκεντρώνουν υπογραφές και στοχεύουν στις 15.000 συμμετοχές

Το φαινόμενο της εγκατάλειψης των κατοικίδιων ζώων (σκύλοι & γάτες), έχει πάρει πλέον μεγάλες διαστάσεις και στην Πάτρα.

Πολίτες που θεωρούν οτι έχουν υποχρέωση και ευθύνη απέναντι στα τετράποδα που για διάφορους λόγους βρίσκονται χωρίς στέγη, περίθαλψη, τροφή, νερό, υγειονομική φροντίδα και εμβολιασμούς, συγκεντρώνουν υπογραφές και καλούν τον Δήμαρχο Πατρέων άμεσα να ιδρύσει διαδημοτικό ή δημοτικό καταφύγιο αδέσποτων κατοικίδιων ζώων.

Όπως μάλιστα τονίζουν ο Δήμος υποχρεούται να προβεί στην συγκεκριμένη πράξη βάσει του Νόμου 4039/12 και υπενθυμίζουν πως η άρνησή τουυ του εγκυμονεί σοβαρότατους κινδύνους για τη δημόσια υγεία!

Για την ώρα στον διαδικτυακό τόπο anaaz. org - ψηφίσματα πολιτών απο τον Ιούνιο μέχρι σήμερα έχουν συγκεντρωθεί 2.254 υπογραφές και ο στόχος είναι οι 15.000.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις