Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Το τελευταίο "χτύπημα" στην Ευβοίας - Χειροπέδες στον 41χρονο που έσπαγε τις τζαμαρίες καταστημάτων

Πάτρα: Το τελευταίο "χτύπημα" ...

Οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα

Έσπαζε τις τζαμαρίες των καταστημάτων και μπούκαρε για να αρπάξει οτι υπήρχε στην ταμειακή μηχανή. Τελεύταιο και ...μοιραίο για τη λήξη της παράνομης δραστηριότητάς του, το χθεσινό χτύπημα σε κατάστημα της οδού Ευβοίας στην Πάτρα.

Ο 41χρονος Έλληνας έπασε με πέτρα, χθες τα  ξημερώματα του καταστήματος που ανήκει σε έναν 32χρονο, μπήκε στο εσωτερικό και αφαίρεσε το χρηματικό ποσό των 110 ευρώ απο την ταμειακή μηχανή.
Για την διερεύνηση της υπόθεσης πραγματοποιήθηκαν αναζητήσεις από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών, με αποτέλεσμα τον εντοπισμό του δράστη, λίγες ώρες αργότερα και τη σύλληψή του.
Από την προανάκριση που ενήργησαν οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πατρών προέκυψε ότι, ο δράστης είχε διαπράξει άλλες τρεις κλοπές σε καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος και ενδυμάτων, στην Πάτρα, τις τελευταίες τέσσερις μέρες, με τον ίδιο τρόπο δράσης.

Σημειώνεται ότι, ο δράστης έχει απασχολήσει και στο παρελθόν τις αστυνομικές αρχές για παρόμοιες περιπτώσεις, ενώ έχει καταδικαστεί δύο φορές από το πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Πατρών σε ποινές κάθειρξης πέντε και δέκα ετών για διακεκριμένες κλοπές.

Από τις έρευνες που ενήργησαν οι αστυνομικοί προέκυψε ότι, ο δράστης έχει διαπράξει περισσότερες από (40) περιπτώσεις κλοπών, στην Πάτρα, τα τελευταία επτά χρόνια.

Ο συλληφθείς  οδηγήθηκε σήμερα στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις