Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Διαβάστε την ανακοίνωση της ΠΟΕ ΟΤΑ για τον τραγικό θάνατο Δημοτικού υπαλλήλου καθαριότητας στα Γιάννενα

Διαβάστε την ανακοίνωση της ΠΟΕ ΟΤΑ για ...

Το περιστατικό συνέβη όταν τζιπ ιδιώτη ξέφυγε της πορείας του παρασύροντας στο θάνατο τον άτυχο 49χρονο εργαζόμενο

Ανακοίνωση εξέδωσε η εκτελεστική επιτροπή της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Π.Ο.Ε. Ο.Τ.Α) με αφορμή τον τραγικό θάνατο εργαζομένου στον τομέα της καθαριότητας στον Δήμο Ιωαννίνων. Το περιστατικό συνέβη στις 7 το πρωί σήμερα.

Ακολουθεί η ανακοίνωση όπως υπογράφεται από τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Θέμη Μπαλασόπουλο και τον Γραμματέα Γιάννη Τσούνη.

« Άλλο ένα θύμα των εργαζομένων στην Τοπική Αυτοδιοίκηση κατά την ώρα της εργασίας θρηνεί ο κλάδος των Δημοτικών Υπαλλήλων. Τραγικό θάνατο βρήκε εργαζόμενος στην καθαριότητα του Δήμου Ιωαννιτών κατά την ώρα του καθήκοντος λίγο μετά τις 7.00 το πρωί, όταν τζιπ ιδιώτη ξέφυγε της πορείας του παρασύροντας στο θάνατο τον συνάδελφο.

Εκφράζουμε τα βαθειά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια του θανόντος που άφησε την τελευταία του πνοή την ώρα της εργασίας. Ευχόμαστε να είναι το τελευταίο θύμα ενός κλάδου που επιτελεί ένα βαρύ, δύσκολο και ανθυγιεινό επάγγελμα που πολλές φορές τα συστημικά Μ.Μ.Ε. αλλά κυρίως οι κυβερνώντες προσπαθούν να απαξιώσουν και να συκοφαντήσουν, προς εξυπηρέτηση των μεγάλων επιχειρηματικών-εργολαβικών συμφερόντων».

*Το δυστύχημα όπως αναφέρει το σάιτ pamvotispress.gr, συνέβη στο 4ο χιλιόμετρο της παλαιάς εθνικής οδού Ιωαννίνων – Ηγουμενίτσας, στο ύψος των Καρδαμιτσίων (κοντά στο παλαιό εργοστάσιο του Πέτσιου). Ένα τζιπ παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα τον άτυχο 49χρονο εργαζόμενο, την ώρα που μετέφερε ένα κάδο σκουπιδιών στο απορριμματοφόρο.

Σε ανακοίνωσή της η Δημοτική Αρχή Ιωαννίνων εκφράζει την οδύνη της και τα θερμά της συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις