Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα:Απεργούν σήμερα οι διοικητικοί υπάλληλοι του Πανεπιστημίου - Παρόντες στο δικαστήριο για την προσφυγή των διαθέσιμων

Πάτρα:Απεργούν σήμερα οι διοικητικοί υπά...

Λόγω της διαθεσιμότητας

Σε αγωνιστική τροχιά παραμένει ο Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού του Πανεπιστημίου Πατρών, λόγω των υπαλλήλων που τέθηκαν σε διαθεσιμότητα. Σήμερα Πέμπτη 20 Νοεμβρίου προχωρούν σε απεργία και κατάληψη όλων των διοικητικών υπηρεσιών του Πανεπιστημίου. Επιπλέον θα παραστούν στο Δικαστήριο όπου εκδικάζεται η προσφυγή των διαθεσίμων ΙΔΑΧ συναδέλφων τους κατά της διαθεσιμότητας.

Για την Παρασκευή 21 Νοεμβρίου διοργανώνουν συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Γεωργίου, στις 6:00 μ.μ. και πορεία.

Το Πανεπιστήμιο Πατρών, όπως έχει επισημάνει ο Σύλλογος και η Πρυτανική Αρχή λειτουργει με μειωμένο προσωπικό, το οποίο μειώθηκε περαιτέρω μετά τη διαθεσιμότητα, με αποτέλεσμα να παρατηρούνται δυσλειτουργίες κι εντατικοποίηση της εργασίας.

Όπως αναφέρει ο Σύλλογος, από τους 457 υπαλλήλους που είχε το Πανεπιστήμιο,  σήμερα λόγω διαθεσιμότητας, το δυναμικό του αποτελούν 302, ενώ σύμφωνα με την αξιολόγηση θα έπρεπε να έχει 659.

 

Διαβάστε επίσης:

 

Πάτρα: Με το μισό προσωπικό οι γραμματείες των τμημάτων του Πανεπιστημίου – Οι δυσλειτουργίες από την έλλειψη προσωπικού – Νέος γύρος κινητοποιήσεων

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις