Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Επαναλειτουργεί απο 1η Δεκέμβρη το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής

Πάτρα: Επαναλειτουργεί απο 1η Δεκέμβρη τ...

Καθημερινά 9 με 1 οι επισκέψεις των μαθητών

Επαναλειτουργεί για πέμπτη συνεχόμενη χρονιά, απο τη Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου, το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Πατρέων «Πάνος Μυλωνάς».

Κατά το τρέχον σχολικό έτος, η λειτουργία του Πάρκου θα είναι καθημερινή και θα έχουν τη δυνατότητα να το επισκεφθούν μαθητές των δημοτικών σχολείων, γυμνασίων και λυκείων του Δήμου, αλλά και μαθητές σχολείων άλλων Δήμων, εφόσον το επιθυμούν.

Οι μαθητές των σχολείων, θα έχουν τη δυνατότητα να το επισκέπτονται κατόπιν προγραμματισμού, όλες τις εργάσιμες ημέρες της εβδομάδας από Δευτέρα έως και Παρασκευή και από τις 9 π.μ. έως τη 1 μ.μ.

Οι Διευθυντές και οι Διευθύντριες των σχολείων, καθώς και οι υπεύθυνοι εκπαιδευτικοί, θα πρέπει να επικοινωνούν με το αρμόδιο Τμήμα Απασχόλησης και Δια Βίου Μάθησης και Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Πατρέων (τηλ. 2610 623348 και 2610 222678), προκειμένου να προγραμματίσουν την επίσκεψη του τμήματός τους.

Ο προγραμματισμός της επίσκεψης, θα γίνεται αυστηρά για τον επόμενο μήνα, προκειμένου να δίνεται η δυνατότητα δεύτερης ευκαιρίας σε τμήματα των οποίων αναβλήθηκε η επίσκεψή τους, λόγω δυσμενών καιρικών συνθηκών.

Η επίσκεψη αυτών των τμημάτων, θα πραγματοποιείται κατά προτεραιότητα, τον αμέσως επόμενο μήνα.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις