Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Χαλασμένα απορριμματοφόρα του δήμου.. βρωμίζουν την πόλη - Υγρά απόβλητα στο οδόστρωμα - ΦΩΤΟ

Πάτρα: Χαλασμένα απορριμματοφόρα του δήμ...
Πομώνης Γιάννης
[email protected] , Facebook Page

Επικίνδυνες καταστάσεις για δικυκλιστές

Οι εικόνες είναι χαρακτηριστικές. Κανείς τις συναντά κυρίως τις νυχτερινές ώρες οπότε και τα απορριμματοφόρα βγαίνουν για την αποκομμιδή. Οι φωτογραφίες του άρθρου ελήφθησαν χθες Δευτέρα 17 Νοεμβρίου, το βράδυ. Τα υγρά απόβλητα διαγράφουν μια απίστευτη πορεία χιλιομέτρων, απο το κέντρο της Πάτρας και εως τα όρια με το Ρίον. Την διαδρομή που έκανε δηλαδή το τρύπιο απορριμματοφόρο.

Η δυσοσμία που αναδύεται κατα μήκος των δρόμων που έχουν χυθεί τα υγρά απόβλητα, έντονη. Την ίδια στιγμή στο οδόστρωμα προκαλούνται επικίνδυνες καταστάσεις καθώς τα υγρά που καταλήγουν στον δρόμο είναι κυρίως λάδια και άλλα υπολείμματα τροφών. Ειδικότερα οι δικυκλιστές κινδυνεύουν να τραυματιστούν αν το όχημά τους γλιστρήσει στα υγρά απόβλητα.

Αξίζει να αναφέρουμε πως η γραμμή των υγρών υπολειμμάτων από τα σκουπίδια διαγραφόταν χθες βράδυ σε μήκος τουλάχιστον 6 χιλιομέτρων. Δείτε στις παρακάτω φωτό τα ίχνη του απορριμματοφόρου, τα οποία έχουν φθάσει από το κέντρο της Πάτρας, στην οδό Κανελλοπούλου και κατα μήκος της Εθνική οδού.

Τα χαλασμένα απορριμματοφόρα, προφανώς έχουν οξειδωθεί και απο τρύπες στον αποθηκευτικό τους χώρο, τρέχουν τα "ζουμιά" στους δρόμους της Πάτρας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις