Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Η Πάτρα… «Στο Κόκκινο» και στους 107,7 – ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ

Η Πάτρα… «Στο Κόκκινο» και στους 107,7 –...
Βγενόπουλος Φάνης

Ο διευθυντής του σταθμού Κώστας Αρβανίτης και ο Χρήστος Συρίμπεης από τον Mojo ανακοίνωσαν τη συνεργασία

Από σήμερα ο ραδιοφωνικός σταθμός «Στο Κόκκινο» βγαίνει επισήμως με το ίδιο όνομα και από την Πάτρα, μέσα από τη συχνότητα των 107,7 στα FM και το Mojo Radio.

Με αφορμή τη συνεργασία ο διευθυντής του σταθμού «Στο Κόκκινο» Κώστας Αρβανίτης και ο Χρήστος Συρίμπεης από τον Mojo, έδωσαν σήμερα το πρωί συνέντευξη Τύπου στην Αγορά Αργύρη στην Πάτρα, παρουσία των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και στελεχών του κόμματος.

Ο κ. Συρίμπεης δήλωσε χαρούμενος για τη συνεργασία, υπογραμμίζοντας ο ραδιοσταθμός «Στο Κόκκινο» χαρακτηρίζεται από ήθος το που εγγυάται ο διευθυντής του Κώστας Αρβανίτης.

Μιλώντας για τον Mojo Radio σημείωσε πως ο ραδιοφωνικός σταθμός ακούγεται από νέο και δυναμικό κόσμο, ο οποίος θέλει και μπορεί να αλλάξει τα πράγματα και σε αυτή την κατεύθυνση θα συνεχίσει να κινείται.

Τη χαρά του και την ικανοποίηση του για τη συνεργασία εξέφρασε και ο κ. Αρβανίτης, ο οποίος τόνισε ότι  ο σταθμός δεν θα είναι αναμεταδότης του «κράτους των Αθηνών», αφού τα δύο τρίτα του προγράμματος θα είναι τοπική παραγωγή.

Ο κ. Αρβανίτης έκανε και μια γενική αναφορά στην κατάσταση που επικρατεί στα Μέσα Ενημέρωσης, ασκώντας κριτική σε όσα «κρύβουν τις ειδήσεις» όπως χαρακτηριστικά είπε.

Τόνισε δε ότι ο σταθμός απευθύνεται στο σύνολο των πολιτών που θέλουν να ενημερωθούν.

Όσο για το ιδιοκτησιακό καθεστώς του ραδιοφώνου στο οποίο εργάζεται δήλωσε χαρακτηριστικά πως ο ιδιοκτήτης είναι ο ΣΥΡΙΖΑ δηλώνοντας υπερήφανος για αυτό, καλώντας τους συναδέλφους του να δηλώσουν και αυτοί που είναι οι ιδιοκτήτες των Μέσων που εργάζονται.

Ο κ. Αρβανίτης εξέφρασε τέλος, την αισιοδοξία του πως η προσπάθεια θα αγαπηθεί, θα αγκαλιαστεί και θα στηριχθεί από την τοπική κοινωνία.

Η δημοσιογράφος του σταθμού Λίνα Μπάστα τόνισε πως δέχθηκε την πρόταση όταν έλαβε διαβεβαιώσεις πως θα κάνει τη δουλειά της χωρίς περιορισμούς.

Τέλος, ο παραγωγός του σταθμού Γιάννης Κανελλόπουλος δήλωσε πως ο Mojo, άλλαξε τα μουσικά και τα συναυλιακά πράγματα της Πάτρας και τώρα ήρθε η ώρα να αλλάξει και τα κοινωνικά.

ΔΕΊΤΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ:

Ο διευθυντής του σταθμού Κώστας Αρβανίτης και η δημοσιογράφος Λίνα Μπάστα

Ο διευθυντής του σταθμού Κώστας Αρβανίτη...

Ο διευθυντής του σταθμού Κώστας Αρβανίτης και η δημοσιογράφος Λίνα Μπάστα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις