Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αμαλιάδα: Αντιδράσεις από τον Εμπορικό Σύλλογο για τα "ραβασάκια" του ΚΕΑΟ

Αμαλιάδα: Αντιδράσεις από τον Εμπορικό Σ...

Ηλεία

Ανακοίνωση εξέδωσε η διοίκηση του Εμπορικού Συλλόγου Αμαλιάδας, σχετικά με την αποστολή ενημερωτικών επιστολών από το Κέντρο Είσπραξης Ασφαλιστικών Οφειλών σε εμπόρους της περιοχής, σύμφωνα με τις οποίες εάν δεν ρυθμίσουν ή εξοφλήσουν τις οφειλές τους εντός 20 ημερών, θα προχωρά η διαδικασία για κατασχέσεις.

Η ανακοίνωση αναφέρει τα εξής: 
«Τις τελευταίες μέρες παρατηρείται το φαινόμενο να αποστέλλονται χαρτιά  από το ΚΕΑΟ ( Κέντρο Είσπραξης ασφαλιστικών οφειλών ) όπου ενημερώνει πως αν εντός 20 ημερών δεν τακτοποιήσουν τις οφειλές τους προς τον ΟΑΕΕ ή αν δε προβούν σε ρύθμιση θα προχωρήσουν σε κατασχέσεις τον περιουσιακών τους στοιχείων.

Εμείς σαν Εμπορικός Σύλλογος θεωρούμε αδιανόητο τέτοιες εποχές όπου ο τζίρος των επιχειρήσεων στην αγορά έχει πέσει σε ποσοστό του 65-70 % να γίνεται αυτός ο ψυχολογικός πόλεμος επειδή δεν μπορούν να πληρώσουν τις εισφορές τους.
Το 2005 που το πρώην ΤΕΒΕ έγινε ένα ταμείο το λεγόμενο ΟΑΕΕ με υπουργική απόφαση έλεγε πως το ποσόν που θα καταβάλουμε στον ασφαλιστικό μας φορέα και η αύξηση που θα μπορεί να πάρει θα είναι σύμφωνα με το ΑΕΠ της χώρας.
Έτσι λοιπόν και έγινε από το 2005 μέχρι το 2009 η αύξηση στις εισφορές μας άγγιξε το ποσοστό του 30%.


Ρωτάμε όμως εμείς τώρα από το 2009 μέχρι το 2014 που το ΑΕΠ της χώρας είχε πέσει για ποιο λόγο δεν έγινε καμία μείωση στα χρήματα ποτ δίνουμε έστω και στο ποσοστό του 30%?
Εμείς έχουμε έρθει σε επαφή με άλλους συλλόγους σε όλη την Ελλάδα και τις επόμενες μέρες σε συνεννόηση μαζί τους θα κάνουμε συγκέντρωση στα γραφεία του συλλόγου για όλο τον κόσμο να συζητήσουμε τα προβλήματα του καθενός και να αποφασίσουμε πως θα κινηθούμε όλοι μαζί».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις