Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Όλα της πάνε κατ' ευχήν - Μετά το Όσκαρ ανακηρύχθηκε και η ωραιότερη στον κόσμο από το περιοδικό People

Όλα της πάνε κατ' ευχήν - Μετά το Όσκαρ ...

Ο λόγος για την 31χρονη ηθοποιό Λουπίτα Νιόνγκο

Η χρονιά συνεχίζει να κυλά εξαιρετικά για την Κενυάτισα στην καταγωγή 31χρονη ηθοποιό Λουπίτα Νιόνγκο, πρωταγωνίστρια της ταινίας «12 χρόνια σκλάβος» του Στιβ Μακουίν, η οποία αναδείχθηκε η πιο όμορφη γυναίκα στον κόσμο από το Αμερικανικό περιοδικό People, το οποίο εξέδωσε χθες Τετάρτη 23/4/2014 τον σχετικό ετήσιο κατάλογό του με τις 50 πιο όμορφες γυναίκες της χρονιάς.

Ο 31χρονη Νιόνγκο που έχει εντυπωσιάσει με το γούστο της στα ρούχα και τις κομψές της εμφανίσεις, κέρδισε ως γνωστό πριν από περίπου δύο μήνες το Όσκαρ δεύτερου γυναικείου ρόλου για το ρόλο της στην αντιρατσιστική και συγκινητική ταινία «12 Χρόνια σκλάβος».

«Είναι συναρπαστικό, αποτελεί μια πολύ σημαντική φιλοφρόνηση για μένα» ανέφερε αναφορικά με την επιλογή του περιοδικού People, η συμπαθής και ταλαντούχα ηθοποιός. Αξίζει να θυμίσουμε ότι το "12 Χρόνια σκλάβος" ήταν η 1η της ταινία, έχοντας μόλις αποφοιτήσει από την δραματική σχολή του Yale.

Το συγκεκριμένο τεύχος όπου η χαριτωμένη Λουπίτα Νιόγκο φιγουράρει στο εξώφυλλο, αναμένεται να κυκλοφορήσει και στην Ελλάδα τις επόμενες μέρες και θα το βρείτε στην Πάτρα στο Newstand στην Αγίου Ανδρέου απέναντι από την πλ. Τριών Συμμάχων καθώς και στο Κέντρο Τύπου.

Η Νιόνγκο όπως δήλωσε επίσης για την τιμητική διάκριση από το περιοδικό People, ελπίζει να βοηθήσει τις γυναίκες να αποδεχθούν τις διαφορετικές μορφές της ομορφιάς και όχι μονό το πρότυπο του «φωτεινού δέρματος και των ίσιων μαλλιών» που βλέπουν στην τηλεόραση. «Υποσυνείδητα, θα αρχίσουν να εκτιμούν αυτά τα πράγματα περισσότερο», υπογράμμισε η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός.

Άλλες γνωστές σταρ που μπήκαν στην φετινή λίστα του περιοδικού People είναι οι Keri Russell, Pink, Amber Heard, Kerry Washington, Selena Gomez, Shailene Woodley, Margot Robbie, Dakota Johnson, Lea Michele, Katy Perry, Mila Kunis, Beyonce, Sofia Vergara, Jennifer Garner, η Ελληνοαμερικανίδα Tina Fey, η Cate Blanchett, η Julia Roberts, η Halle Berry, η Robin Wright, η Sandra Bullock, η Τζένιφερ Λώρενς αλλά και η Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Michelle Obama.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight