Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

Με επιτυχία και πολύ κέφι οι Αποκριάτικες εκδηλώσεις στο Σκεπαστό Καλαβρύτων το περασμένο σαββατοκύριακο

Με επιτυχία και πολύ κέφι οι Αποκριάτικε...

Τις εκδηλώσεις διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος του Σκεπαστού

Με επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή από τον κόσμο πραγματοποιήθηκε ο αποκριάτικος χορός που διοργάνωσε το περασμένο Σάββατο 1η Μαρτίου 2014 ο Πολιτιστικός Σύλλογος του γραφικού Σκεπαστού κοντά στα Καλάβρυτα.

Όπως γράφει το σάιτ kalavrytanews.gr (απ’ όπου κι οι φωτό), μικροί και μεγάλοι, ντυμένοι μασκαράδες και μη, σε μια πραγματικά αποκριάτικη κεφάτη ατμόσφαιρα στην αίθουσα του Πολιτιστικού κέντρου ξεφάντωσαν, χόρεψαν κ πέρασαν απολαυστικές στιγμές μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Μεταξύ άλλων στο χορό παρευρέθηκε εκ μέρους του Δήμου Καλαβρύτων ο Αντιδήμαρχος κ. Ν. Μαγκαφάς και ο πρόεδρος της Τοπικής κοινότητας Σκεπαστού κ. Α. Μπάλιος.

Η συνέχεια δόθηκε την τελευταία Κυριακή της αποκριάς 2 Μαρτίου 2014 το μεσημέρι στην πλατεία του χωριού για το καθιερωμένο καρναβαλικό γλέντι με τη συμμετοχή καρναβαλιστών και πλήθος κόσμου. Ο Σύλλογος προσέφερε ψητούς μεζέδες, άφθονο κρασί και το κέφι συνεχίστηκε μέχρι αργά το απόγευμα.

Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Σκεπαστού ευχαριστεί θερμά όσους βοήθησαν στις προετοιμασίες των αποκριάτικων εκδηλώσεων και εκφράζει την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση των συμμετεχόντων σε κάθε εκδήλωση που διοργανώνει, κάτι που αποτελεί έμπρακτη συμπαράσταση στο έργο και τη δράση του Συλλόγου.

Υπήρξε και λαχειοφόρος με σκοπό την οικονομική ενίσχυση του Συλλόγου για την κατασκευή παραδοσιακών φορεσιών.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View