Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EVENTS

/

H γνωστή μπάντα Ρόδες United έρχονται για ένα μοναδικό live στην Πάτρα, στο Λιθογραφείον

H γνωστή μπάντα Ρόδες United έρχονται γι...

Το Σάββατο 8 Μαρτίου 2014, στις 21.30

Οι Ρόδες, ένα πολύ γνωστό Ελληνικό μουσικό συγκρότημα που κινείται στον χώρο της hip-hop μουσικής αναμεμειγμένης με στοιχεία άλλων ειδών όπως ροκ, dub, electronica και φολκ, αναμένεται να έρθουν το Σάββατο 8/3/2014 στις 21.30 στο Λιθογραφείον στην οδό Μαιζώνος και Τριών Ναυάρχων, για μία μοναδική live μουσική εμφάνιση.

Οι Ρόδες United θα εμφανιστούν στην Πάτρα full band, λίγο πριν το συναυλιακό τους διήμερο στην Αθήνα, στο Gagarin 205 που είναι προγραμματισμένο για τις 28 και 29 Μαρτίου 2014.

Οι Ρόδες δημιουργήθηκαν το 2002 μετά την αποχώρηση του Νικήτα Κλιντ (Xray) από τους Active Member και το 2005 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους άλμπουμ μεγάλης διάρκειας, «Στη γιορτή της φαντασίας».

Ακολούθησε το Dual Disc EP, Τα πρώτα λεπτά της ολοκαίνουργιας ζωής σου, την επόμενη χρονιά, με το συγκρότημα να αποτελείται από τους Νικήτα "Xray" Κλιντ, Σωτήρη "Stab" Παπαγεωργίου και Νίκο "Ατόφιο" στα μικρόφωνα, Άρη "Ζάρι" Ζαρακά και Χρήστο "Volvo" Τσάμπουρα στις κιθάρες, Χρήστο Διακουμή στα τύμπανα, Μάριο "Κόρμο" Χασαλεύρη στο μπάσο, Γιώργο "Κούβα" Ζουζανέα στα κρουστά και Αλέκο "Vertical" Σώρρο στα samplers.

Στις 18 Ιουνίου 2007 κυκλοφόρησαν το 2ο άλμπουμ τους, Silent Disco, με τα μέλη του συγκροτήματος να έχουν μειωθεί σε 6 (Νικήτας Κλιντ, Αλέκος Σώρρος, Άρης Ζαρακάς, Χρήστος Διακουμής, Χρήστος Τσάμπουρας και Μάριος Χασαλεύρης). Τον Μάιο του 2010 αποχώρησε ο Άρης Ζαρακάς ενώ ένα μήνα αργότερα αποχώρησαν οι Σώρρος και Διακουμής.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Best View