Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αχαϊα: Στο εδώλιο και πάλι η "μαύρη χήρα" που τσιμέντωσε 42χρονο επιχειρηματία κάτω από την μπανιέρα μεζονέτας στο Διακοπτό

Αχαϊα: Στο εδώλιο και πάλι η "μαύρη...

Μετά από διακοπή 28 ημερών

Μετά από διακοπή 28 ημερών, συνεχίζεται σήμερα στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Αμαλιάδας, η εκδίκαση της υπόθεσης με κατηγορούμενη την 52χρονη Ε.Ζ. από την Αλβανία, επονομαζόμενη και «μαύρη χήρα», η οποία κατηγορείται για την δολοφονία του 42χρονου επιχειρηματία από την Ζάκυνθο Τάσου Τσαγκαρόπουλου, τον οποίο στην συνέχεια «τσιμέντωσε» κάτω από την μπανιέρα πολυτελούς μεζονέτας στο Διακοπτό.

Η εκδίκαση της υπόθεσης ξεκίνησε στις 20 Δεκεμβρίου με τις καταθέσεις μαρτύρων, ωστόσο το Δικαστήριο διέκοψε λόγω ωραρίου και η συνέχιση της εκδίκασης έχει προσδιοριστεί για σήμερα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις