Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Το γλέντησαν στην Περιβόλα στην ιερά πανήγυρη της Ζωοδόχου Πηγής - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Πάτρα: Το γλέντησαν στην Περιβόλα στην ι...

Οι εκδηλώσεις ικανοποίησαν μικρούς και μεγάλους

Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθησαν οι εορταστικές εκδηλώσεις της ιεράς πανηγύρεως Ζωοδόχου Πηγής που διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος «Ενορία Ζωοδόχου Πηγής» Περιβόλας, την Πέμπτη (παραμονή) και την Παρασκευή του Πάσχα.  Τα παιδάκια της περιοχής μας και όχι μόνο, διασκέδασαν την Πέμπτη με την εμπνευσμένη παράσταση θεάτρου σκιών, που παρουσίασε ο γνωστός καραγκιοζοπαίχτης Κώστας Μακρής, στον οποίο το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου απευθύνει εκ βαθέων ευχαριστήρια  για την μεγάλη βοήθεια που προσέφερε.

Ανήμερα της θρησκευτικής εορτής η μπάντα του Δήμου ενέτεινε το κλίμα κατάνυξης της περιφοράς της Ιεράς εικόνας, ενώ οι προσκυνητές είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τη μεγάλη ποικιλία γλυκών που ευγενικά προσέφεραν οι κυρίες της περιοχής καθώς και τα ζαχαροπλαστεία «το Χωριάτικο», «Πλέγας», «Κεπενός», «Αχαϊκό Εντελβάις» και «Μυλωνάς».

Στη συνέχεια έλαβε χώρα το πρόγραμμα παραδοσιακών χορών, διάρκειας 2 ωρών στο οποίο συμμετείχαν: το χορευτικό τμήμα του πολιτιστικού συλλόγου Σουλίου, τα 5 χορευτικά τμήματα Περιβόλας, καθώς και το χορευτικό τμήμα του Δήμου Πατρέων.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου ευχαριστεί τους δασκάλους των χορευτικών κ. Γιάννη Καραγιάννη, κα Δήμητρα Παναγιωτοπούλου και κ. Χρήστο Γιαννόπουλο. Ακόμη ευχαριστεί τις κυρίες της περιοχής για την ανταπόκρισή τους στο κάλεσμα του συλλόγου και την ευγενική προσφορά τους, καθώς και τα ζαχαροπλαστεία για την ευγενική χορηγία τους.

Τέλος ευχαριστεί τον κ. Νώντα Πανόβρακο για την παραχώρηση των φωτογραφιών και ανακοινώνει τους νικητές της λαχειοφόρου οι οποίοι κέρδισαν από ένα ζωντανό αρνί: Νο 57Α Ευγενία Γκοτσοπούλου και Νο 1Θ Χαραλαμπόπουλος Αργύρης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις