Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Γονείς από Συλλόγους Γονέων της Πάτρας: Καταψηφίστηκαν o οικονομικός και διοικητικός απολογισμός της Ένωσης Γονέων

Γονείς από Συλλόγους Γονέων της Πάτρας: ...

Η ανακοίνωση των Γονέων από Συλλόγους Γονέων της Πάτρας - Κίνηση Υπεράσπισης του Δημόσιου Σχολείου

Η ανακοίνωση έχει ως εξής: "ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΤΗΚΑΝ και ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ και ο ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ της ΕΝΩΣΗΣ ΓΟΝΕΩΝ ΔΗΜΟΥ ΠΑΤΡΑΣ«Μπορείς για πολύ καιρό να κοροϊδεύεις πολλούς, αλλά δεν μπορείς για πάντα να τους κοροϊδεύεις όλους.» Αυτό νομίζουμε ότι ταιριάζει απόλυτα στην ηγεσία της Ένωσης Γονέων Δήμου Πάτρας. Μετά από την εκλογοαπολογιστική συνέλευση την Δευτέρα 22/04, ΚΑΤΑΨΗΦΙΣΤΗΚΑΝ και ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ και ο ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΣ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ.

Έτσι οι γονείς της Πάτρας τιμωρούν αυτούς που το μόνο που έκαναν είναι να στηρίζουν ουσιαστικά την διάλυση του Δημόσιου Σχολείου. Ας ελπίσουμε ότι το νέο Δ.Σ. θα πολεμήσει μαζί με τα παιδιά μας και τους δασκάλους τους ενάντια στις συγχωνεύσεις, ενάντια στην υποχρηματοδότηση, για ένα σχολείο που τα παιδιά μας δεν θα χρειάζονται χορηγούς και συσσίτια, που δεν θα λειτουργεί σαν επιχείρηση, για ένα σχολείο ελεύθερο και δημιουργικό, για ένα σχολείο της Γνώσης και όχι της Δεξιότητας, προσαρμοσμένο στις ανάγκες της κοινωνίας και όχι της αγοράς· για τάξεις με λιγότερους μαθητές, με βιβλιοθήκες, με εργαστήρια, με δασκάλους καλοπληρωμένους, για ένα σχολείο σύγχρονο, ελεύθερο και δημιουργικό.

Εμείς οι γονείς, είμαστε υποχρεωμένοι να παλέψουμε ενάντια σε όσους μας έφτασαν ως εδώ, ενάντια στην Κυβέρνηση, που συνειδητά καταστρέφει το Δημόσιο Σχολείο εφαρμόζοντας Πολιτικές της Ευρωπαϊκής Ένωσης, και ενάντια όλων αυτών που βλέποντας την εκπαίδευση σαν επιχείρηση, οδηγούν στην πλήρη ιδιωτικοποίηση της εκπαίδευσης που δεν χωράει δίπλα της ένα καλό Δημόσιο Σχολείο.Μας εξαθλιώσατε, μας κάνετε να νοιώθουμε υποταγμένοι , χαμένοι, αναξιοπρεπείς. Την επίθεση όμως απέναντι στα παιδιά μας, δεν θα την αφήσουμε να περάσει!"

Γονείς από Συλλόγους Γονέων της Πάτρας - Κίνηση Υπεράσπισης του Δημόσιου Σχολείου

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις