Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Αντιδράσεις συγγενών για τα όσα είπε στο thebest.gr o λουστραδόρος κ. Ηλίας

Πάτρα: Αντιδράσεις συγγενών για τα όσα ε...

Πρόσωπο του συγγενικού του περιβάλλοντος υποστηρίζει ότι δεν είναι μόνος

Από το συγγενικό περιβάλλον του κ. Ηλία του τελευταίου λουστραδόρου της Πάτρας επισημαίνεται ότι έχει ένα γιο που τον φροντίζει όσο λίγα παιδιά τους γονείς τους. Όπως αναφέρει στο thebest.gr , το πρόσωπο από το συγγενικό του περιβάλλον, ο κ. Ηλίας λαμβάνει σύνταξη, καθώς εργαζόταν στο Δήμο Πατρέων, έχει δικό του σπίτι και ενα γιο 43 ετών, ναυτικός στο επάγγελμα ο οποίος τον φροντίζει.

Τον έχει βάλει σε κλινική πληρώνοντας τα έξοδα, προκειμένου να έχει καλύτερη φροντίδα και περιποίηση μιας και αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας, ενώ του έχει εξασφαλίσει και γυναίκα για να τον βοηθά και να τον προσέχει τις μέρες που βρίσκεται σπίτι του.

Μάλιστα το συγγενικό του περιβάλλον αναφέρει ότι ο κ. Ηλίας από τότε που έχασε τη γυναίκα του έχει μπει σε ενα δικό του φανταστικό κόσμο.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις