Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Δ. Τριανταφυλλόπουλος: "Κυβερνητική σύνεση και κομματική αναδιοργάνωση"!

Δ. Τριανταφυλλόπουλος: "Κυβερνητική...

Δήλωση του Υποψήφιου Βουλευτή για το εκλογικό αποτέλεσμα

"To κόμμα της Ν.Δ αναδείχθηκε πρώτη πολιτική δύναμη της χώρας, για δεύτερη φορά μέσα σε ενάμιση μήνα, παρά τον προ μηνών πολυδιαμελισμό του, αλλά και την ένταξή του - αναπόφευκτα - στο "κάδρο" των "Μνημονιακών" της ελληνικής πολιτικής σκηνής.

Η ψήφος  των πολιτών, είναι - αν μη τι άλλο - ψήφος ανάγκης για σταθερότητα στη χώρα μέσα στο "Ευρώ" κι όχι απαραίτητα επικρότηση της πολιτικής των τελευταίων μηνών και από τη Ν.Δ!. Η ανοχή αυτή του λαού, θα πρέπει τώρα να μετατραπεί σε κυβερνητική σύνεση και παραγωγικότητα, χωρίς νέες οικονομικές απώλειες, αλλά και εθνικό μαρασμό.

Παράλληλα το κόμμα οφείλει να ανασυνταχθεί οργανωτικά και πάνω απ' όλα στελεχιακά, αφού στην πλέον δύσκολη εκλογική αναμέτρηση, κομματικοί μηχανισμοί απεδείχθησαν κατώτεροι των περιστάσεων, ενώ πολλά πρόσωπά της - ακόμα και της λεγόμενης πρώτης γραμμής - εξαφανίστηκαν ή έμειναν εμμέσως σιωπηρά!

Την Αχαία την αφορούν και οι δύο αυτές προτεραιότητες της Ν.Δ κι ας μην αφήσουμε μέρα να πάει χαμένη χωρίς δουλειά για τον κόσμο μας, αλλά και "σταράτα" λόγια για τα "αιώνια" εσωκομματικά μας "αγκάθια"!

Άλλωστε οι πολιτικές εξελίξεις θα' ναι διαρκείς και σοβαρές...και θα πρέπει να βρουν τη ΝΔ έτοιμη για όλα με εγγυητή πάντα τον Αντώνη Σαμαρά"!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις