Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Τέμπη Πατρινό Καρναβάλι 2026
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Κουμπουρλή: Προειλημμένη η απόφαση της αποχώρησης

Κουμπουρλή: Προειλημμένη η απόφαση της αποχώρησης

Τι απάντησε για την επιλογή του χώρου

«Το θέμα δεν είναι ποιος θα μιλήσει πρώτος και ποιος τελευταίος. Το θέμα και η ουσία είναι ο διάλογος επί των πεπραγμένων της δημοτικής αρχής και των προβλημάτων της πόλης. Η απόφαση αποχώρησης των παρατάξεων των κυρίων Δημαρά και Πελετίδη ήταν προειλημμένη ως κίνηση εντυπωσιασμού». Αυτό τόνισε σήμερα το πρωί η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνα Κουμπουρλή, μιλώντας στο ραδιόφωνο του «Αντέννα Πάτρας 105,3», με αφορμή τις αποχωρήσεις από την χθεσινή διαδικασία λογοδοσίας της δημοτικής αρχής.

«Κατηγορηθήκαμε ακόμη και για το ότι υπήρχε βάθρο στην αίθουσα. Κατηγορηθήκαμε ακόμη και για την επιλογή του χώρου, όταν το Δημοτικό Συμβούλιο, από το 2008 είχε αποφασίσει η λογοδοσία να γίνεται σε μεγαλύτερο χώρο και όχι στην κανονική αίθουσα συνεδριάσεων, ώστε να συμμετέχουν εκπρόσωποι φορέων και πολίτες», είπε η κ. Κουμπουρλή, προσθέτοντας ότι τα προεκλογικά τρυκ που ο κ. Δημαράς και η κ. Καλεντζώτη καταλόγισαν στη δημοτική αρχή, στην πραγματικότητα είναι τακτικές που οι ίδιοι υιοθετούν με κινήσεις όπως η χθεσινή.

Η κ. Κουμπουρλή σχολίασε και την τοποθέτηση του Χρήστου Πατούχα ο οποίος είπε «ότι τείνει να δημιουργηθεί ένα αντι-φουρικό μέτωπο στην πόλη, ως νέα έκφραση της δεξιάς, με ‘λαγούς’ και ‘δοκιμαστές αυτοκρατόρων’».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις
Πολιτική
8707
Follow us on Facebook
Follow us on Facebook

Ειδήσεις