Ο Νίκος Παππάς μιλάει για πρώτη φορά μετά το περιστατικό που κατήγγειλε ο δημοσιογράφος
Ο ευρωβουλευτής Νίκος Παππάς σήμερα , λίγα 24ωρα μετά την καταγγελόμενη επίθεση εναντίον του δημοσιογράφου Νίκου Γιαννόπουλου, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Φαίη Σκορδά στο Mega ισχυρίζεται ότι ο δημοσιογράφος τον προκάλεσε, ότι δεν γνωρίζονται αλλά και ότι δεν τον γρονθοκόπησε, αλλά ούτε και τον χτύπησε από πίσω, όπως είχε αναφερθεί.
Ο Νίκος Παππάς ισχυρίζεται επίσης ότι (παρότι δεν γνωρίζονται) του είπε κάτι πολύ προσωπικό και τον εξαγρίωσε.
Ο Νίκος Παππάς, όπως περιέγραψε μεταξύ άλλων στην εκπομπή Buongiorno, δεν γρονθοκόπησε ποτέ τον δημοσιογράφο, ο οποίος βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, όμως τον χτύπησε, πράξη για την οποία δεν είναι περήφανος.
Σχετικά με το αν έδειρε τον δημοσιογράφο, και την ατάκα που επικαλείται ότι του είχε πει ο Νίκος Παππάς, ο πρώην μπασκετμπολίστας είπε: Κοίτα πως είμαι και κοίτα πώς είναι, σχολιάζοντας την σωματική του διάπλαση.
Όπως είπε, βάσει σωματικής διάπλασης, θα τον είχε τραυματίσει, ενώ ο Νίκος Γιαννόπουλος, έκανε τόσες εμφανίσεις και δεν έχει ούτε μία γρατζουνιά.
«Δεν έφυγα και δεν φυγαδεύτηκα ποτέ είπε ο Νίκος Παππάς που όπως ανέφερε μετά το περιστατικό ψήφισε στο ευρωκοινοβούλιο. Την ώρα που είπα ότι θα καλέσω εγώ την αστυνομία, ο άνθρωπος αυτός εξαφανίστηκε» ανέφερε σχετικά με το εάν κρύφτηκε.
«Ζητάω συγγνώμη από όλους για αυτή την πράξη. Καταδικάζω την πράξη μου και ντρέπομαι», είπε ακόμη.
Σχετικά με τη διαγραφή του από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο ευρωβουλευτής είπε μεταξύ άλλων: «Η διαγραφή μου είναι το μόνο θετικό από αυτή την υπόθεση» και συνέχισε τονίζοντας ότι κανένας από το κομμα δεν τον πήρε τηλέφωνο, ενώ είπε ότι «ούτως ή άλλως δεν ταιριάζανε τα χνώτα μας πλέον, αλλάξαν επικεφαλής, είναι μετέωρο το κόμμα».
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr










