Πανελλήνιο πρωτάθλημα πόλο
Ο ΝΟΠ, πρώτος και αήττητος, και ΝΕΠ προκρίθηκαν στην επόμενη, 4η και τελική φάση του πανελληνίου παιδικού πρωταθλήματος.
Τα τελευταία αποτελέσματα:
ΟΙ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ ΤΗΣ ΝΕΠ ΣΤΑ ΤΕΛΙΚΑ
Οι Κορασίδες της ΝΕΠ νίκησαν με 17-10 τον Ολυμπιακό και προκρίθηκαν στην τελική φάση του αντίστοιχου Πανελληνίου πρωταθλήματος πόλο (24-27/7). Τα 8λεπτα: 2-5, 2-4, 4-5, 2-3. Τα γκολ της ΝΕΠ πέτυχαν οι Κοτζαμπαση 1, Αγγελοπούλου 1, Ειρ. Τσίγκα 9, Λαμπάτου 4, Χ. Κοντάκου 1, Δελάκη-Μανέτα 1.
* Στο βραδινό ματς: ΝΑΥΤΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΑΤΡΩΝ - ΕΘΝΙΚΟΣ 12-9.
ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Ο ΟΠΑΘΑ
Πέντε αγώνες στους τρεις ομίλους του Νότου περιλάμβανε το πρόγραμμα της Κυριακής (11/5) για το πρωτάθλημα Υδατοσφαίρισης της Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών.
Στον 2ο Όμιλο Νότου, ο Άλιμος ΝΑΣ επιβλήθηκε εύκολα του ΑΟ Καστέλλας και εξασφάλισε την πρώτη θέση στη βαθμολογία, με έξι νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, ενώ στην κορυφή του 3ου Ομίλου Νότου βρίσκεται ο αήττητος ΟΠΑΘΑ, που επικράτησε εκτός έδρας του Πoσειδώνα Ληξουρίου.
Τα αποτελέσματα της Κυριακής (11/5)
1ος ΟΜΙΛΟΣ ΝΟΤΟΥ
ΝΟ Ρεθύμνου - ΚΟ Αμαρουσίου 16-9
2ος ΟΜΙΛΟΣ ΝΟΤΟΥ
Άλιμος ΝΑΣ - ΑΟ Καστέλλας 20-6
3ος ΟΜΙΛΟΣ ΝΟΤΟΥ
Ποσειδώνας Ληξουρίου - ΟΠΑΘΑ 7-15
ΝΟ Καλαμάτας - Επειος Ηλίδας 11-8
ΝΟ Ναυπλίου - Νηρέας Πάτρας 17-6
Δείτε τη βαθμολογία της Εθνικής Κατηγορίας Ανδρών,ΕΔΩ.
ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ ΓΕΩΡΓΑΡΑ
Η Βουλιαγμένη «καθάρισε» τον Παναθηναϊκό στην τέταρτη περίοδο και με επιμέρους 5-1 πήρε τη νίκη με 10-7 στο κολυμβητήριο του Λαιμού, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στον τελικό της Α1 Ανδρών στην υδατοσφαίριση. Αυτή ήταν η δεύτερη συνεχόμενη νίκη για την ομάδα στη σειρά, μετά το μεγάλο «διπλό» στο Σεράφειο, με την οποία "σφράγισε" το εισιτήριο για τη διεκδίκηση του τίτλου.
Αν και οι «πράσινοι» προσπάθησαν να αντιδράσουν, με τον πατρινό, πρώην άσο του ΝΟΠ, Απόστολο Γεωργαρά να σημειώνει 5 από τα 7 γκολ της ομάδας του και να αποτελεί τον κορυφαίο παίκτη του Παναθηναϊκού, δεν κατάφεραν να επαναφέρουν τη σειρά στην ισορροπία.
Ο πρώτος σκόρερ του Παναθηναϊκού μίλησε στο pisina.net μετά το τέλος του αγώνα, δείχνοντας σεβασμό στον αντίπαλο και στέλνοντας μήνυμα για τη συνέχεια: «Δεν έχει σημασία ποιος βάζει τα γκολ. Στο τέλος το ταμπλό θα γραφεί Παναθηναϊκός, όποιος και να σκοράρει. Έτυχε σήμερα και έμπαιναν τα δικά μου σουτ. Η αλήθεια είναι ότι θέλαμε να περάσουμε στον τελικό, αλλά έτσι είναι ο αθλητισμός. Συγχαρητήρια στην ομάδα της Βουλιαγμένης. Τα παιδιά πάλεψαν μέχρι το τέλος και κέρδισαν άξια. Τα μάτια μας τώρα είναι στην κατάκτηση της 3ης θέσης. Ο Παναθηναϊκός είναι τεράστιος σύλλογος και στο μέλλον θα παίξει σίγουρα τελικούς».
Εργασίες συντήρησης στο κολυμβητήριο του ΝΟΠ
ΝΟΠ: "Τακτικός έλεγχος για την ανανέωση της πιστοποίησης των δεξαμενών αποθήκευσης αερίου στις εγκαταστάσεις του ΝΟΠ, στο πλαίσιο της έκδοσης νέας άδειας πυρασφάλειας.
Υπό την εποπτεία του έμπειρου συνεργείου της Τεχνικής Εταιρίας Βλασταράς ΑΤΕ, διεξάγονται οι εργασίας αποκάλυψης των υπόγειων χώρων αποθήκευσης του αερίου καυσίμου, που χρησιμοποιείται για την θέρμανση του νερού στις κολυμβητικές δεξαμενές. Την επόμενη εβδομάδα θα ακολουθήσουν εκτεταμένοι έλεγχοι και συντήρηση του κυκλώματος παροχής καυσίμου, από τεχνικούς που θα έρθουν ειδικά από την Αθήνα.
Ευχαριστούμε την τεχνική εταιρεία Βλασταράς ΕΠΕ που βρίσκεται συνεχώς υποστηρικτικά δίπλα στον ΝΟΠ !
Χωρίς την αμέριστη βοήθεια όλων των συνεργατών και χορηγών δεν θα ήταν δυνατή η λειτουργία και η πρωταγωνιστική παρουσία του Ομίλου.
Σας ευχαριστούμε θερμά. Μας δίνετε την δύναμη να συνεχίσουμε να προσπαθούμε για το καλύτερο αποτέλεσμα, σε άριστες συνθήκες ασφάλειας, υγιεινής και αισθητικής".




Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr