Στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Βελιγραδίου
Η 32χρονη κολυμβήτρια μετά τον χθεσινό της τελικό στα 50μ ύπτιο και το αργυρό μετάλλιο στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Βελιγραδίου, σήμερα εξασφάλισε την παρουσία της στον τελικό των 50μ ελεύθερο.
Στην δεύτερη ημιτελική σειρά των 50μ ελεύθερο αγωνίστηκε η Νόρα Δράκου. Η πρωταθλήτρια από την Πάτρα κολύμπησε την απόσταση σε 25.11, μία επίδοση που δεν την αντιπροσωπεύει ειδικά μετά το πανελλήνιο ρεκόρ που σημείωσε στα προκριματικά.
Παρ’ όλα αυτά είναι αρκετή για να της δώσει την πρόκριση στον τελικό του αγωνίσματος, αφού κατέκτησε την όγδοη θέση. Με την ταχύτερη επίδοση μπήκε στον τελικό η Γιάνα Πάβαλιτς (Κροατία) με 24.67. Η Δράκου θα έχει την ευκαιρία να πραγματοποιήσει ακόμα μία γρήγορη κούρσα και να ξεπεράσει τα όριά της.
Αναλυτικά τα αποτελέσματα

ΠΗΓΗ sportsfeed.gr
Αλεξανδρούπολη: Ο 81χρονος είχε συλληφθεί 15 ημέρες πριν για ενδοοικογενειακή βία στον εγγονό του
Τροχαίο στην Καλλιθέα Πατρών- Τούμπαρε αυτοκίνητο
Συγκίνηση... Ακτινολόγος μπήκε μαζί με εγκαταλελειμμένο βρέφος στον αξονικό τομογράφο
Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr













