Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Ολυμπιακοί Αγώνες Παρίσι 2024 Αιγιάλεια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

/

Ανακοίνωση των «Nortenos» κατά της διοίκησης της ΠΑΕ Παναχαϊκή

Ανακοίνωση των «Nortenos» κατά της διοίκ...

Οξείς χαρακτηρισμοί

Ανακοίνωση κατά της διοίκησης της ΠΑΕ Παναχαϊκή ΓΕ την οποία θεωρεί μεταξύ άλλων ανίκανη, εξέδωσαν οι οργανωμένοι φίλοι της Παναχαϊκής, ο σύνδεσμος «Nortenos».

Μάλιστα στην ανακοίνωση γίνεται λόγος για τις οφειλές της ΠΑΕ προς την ΠΓΕ. «Αυτή η Διοίκηση, έχει ολοκληρώσει τον κύκλο της. Πέρα απο ψέμα, ανυποληψία και φύκια για μεταξωτές κορδέλες, δεν έχει να προσφέρει το παραμικρό» αναφέρουν μεταξύ άλλων.

 
Η ανακοίνωση:

«Τελείωσε και η φετινή αγωνιστική χρονιά.

Μια χρονιά, που θέλουμε να ξεχάσουμε, γρήγορα. Καποιοι, μπορεί να νιώθουν ικανοποίηση, που η ΠΑΝΑΧΑΪΚΉ παρέμεινε στην κατηγορία. Εμείς, δηλώνουμε ανακούφιση και τίποτα παραπάνω.

Τα περσινά τραγικά έως εγκληματικά λαθη, τα πληρώσαμε, φέτος. Η ΠΑΕ δεν ειχε αδειοδότηση, λόγω των μεγάλων περσινών λαθών. Η ΠΑΕ, λόγω της περσινής στάσης πληρωμών, κλήθηκε να πληρώσει τις περσινές υποχρεώσεις, μειώνοντας αισθητά το φετινό budget ώστε να ανταπεξέλθει.

 
Ο απολογισμός, στην κανονική διάρκεια του Πρωταθλήματος ήταν τραγικός. Ο κόσμος της ΠΑΝΑΧΑΪΚΉΣ, για άλλη μια φορά στα δύσκολα παρέδωσε μαθήματα αγνής αγάπης και στήριξης. Η ομάδα τελευταία και η Αγυιά είχε 4-5.000 κόσμου, να τραγουδά και να σπρώχνει την ΠΑΝΑΧΑΪΚΉ προς την λύτρωση. Στο τέλος, δικαιωθήκαμε.

Αυτή η Διοίκηση, έχει ολοκληρώσει τον κύκλο της. Πέρα απο ψέμα, ανυποληψία και φύκια για μεταξωτές κορδέλες, δεν έχει να προσφέρει το παραμικρό. Μια ΠΑΕ, που κοιτά και προσπαθεί να πνίξει οικονομικά την μάνα του λόχου, μέσω αθέτησης των συμφωνηθέντων και δεν δείχνει κανέναν σεβασμό στα ερασιτεχνικά τμήματα, δηλαδή στα παιδιά μας.

Οι κακές συνήθειες δεν κόβονται αλλα επαναλαμβάνονται. Πάλι στο ίδιο έργο θεατές. Τα τοπικά ΜΜΕ αντί να καυτηριάσουν την απαράδεκτη αυτή συμπεριφορά της ΠΑΕ, (οτι χρησιμοποιεί επί δύο χρόνια τις εγκαταστάσεις, χωρίς να έχει αποδώσει ούτε ευρώ), σιγοντάρουν την ΠΑΕ, ώστε να πάει να καρφώσει και το ΠΑΜΠΕ.

Αλήθεια, το ΠΑΜΠΕ διαθέτει αδειοδότηση?

Ο κόσμος βαρέθηκε, τα ψέματα. Έδειξε ανοχή και υπομονή ώστε η κρίση του να είναι δίκαιη. Η τωρινή Διοίκηση είναι ανίκανη και σίγουρα, όχι αυτή που μπορεί να οδηγήσει την ΠΑΝΑΧΑΪΚΉ σε ψηλοτερο σκαλί.

Τώρα, είναι η ώρα η ΠΑΝΑΧΑΪΚΉ να γυρίσει σελίδα ώστε να έχει δικαίωμα σε ένα καλύτερο μέλλον. Ο κόσμος της ΠΑΝΑΧΑΪΚΉΣ, υπομονετικά τόσα χρόνια, προσμένει σε καλύτερες μέρες. Αυτές οι μέρες δεν θα έρθουν με την παρούσα Διοίκηση, όσα παραμύθια και αν διαδίδουν μέσω των γνωστών φερεφώνων.

Κύριοι, αποτύχατε. Είμαστε σίγουροι, ότι έχετε συναίσθηση της πραγματικότητας και ότι θα είστε ανοικτοί σε κάθε σοβαρή πρόταση για το μέλλον της ΠΑΝΑΧΑΪΚΉΣ και δεν θα την κρατάτε δέσμια στην μετριότητα και στην μιζέρια. Δεν αξίζει στην ΠΑΝΑΧΑΪΚΉ, αυτό.

Στην ΠΑΝΑΧΑΪΚΉ, αξίζει σεβασμός και τίποτα λιγότερο»

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports