Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Ολυμπιακοί Αγώνες Παρίσι 2024 Αιγιάλεια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

MORE SPORTS

/

Οκτώ μετάλλια ο Στράτων Αιγίου στο «Ring Styles 2024»!

Οκτώ μετάλλια ο Στράτων Αιγίου στο «Ring...

Κύπελλο Kickboxing

Ένα χρυσό, δύο ασημένια και πέντε χάλκινα μετάλλια ήταν ο εξαιρετικός απολογισμός του “ΑΣ Στράτων Αιγίου” την Κυριακή 26 Μαϊου στο Πανελλήνιο Κύπελλο Kickboxing “Ring Styles 2024” από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Κικ μπόξινγκ (ΠΟΚ).

Συμμετείχαν 50 σωματεία μέλη της ΠΟΚ με συνολικά 264 αθλητές οι οποίοι αγωνίστηκαν σε 162 κατηγορίες σε αγώνες (κάποιες ενοποιήθηκαν) στα στυλ του Full Contact, του Low Kick και του K1 για τις ηλικιακές κατηγορίες Παίδων - κορασίδων- Κορασίδων, Εφήβων-Νεανίδων και Ανδρών-Γυναικών σε Α’ και Β’ κατηγορία.

Να σημειώσουμε ότι το Κύπελλο έγινε στην καρδιά των εξετάσεων για όλους τους μαθητές και σίγουρα υπήρχαν απώλειες συμμετοχών.

Αυτή ήταν η πρώτη μεγάλη διοργάνωση της Ομοσπονδίας για το άθλημα του στην Αθήνα βάσει του επίσημου προγράμματος και φιλοξενήθηκε στο κλειστό γυμναστήριο Αγίων Αναργύρων.

Ο προπονητής του Αιγιώτικου συλλόγου Αλέξανδρος Μίχος συγχαίρει όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες για την προσπάθεια που κατέλαβαν στους αγώνες και τις διακρίσεις που κατέκτησαν.

ΠΗΓΗ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports