Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Ευρωεκλογές 2024
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CINEFIL

/

Το πρόγραμμα προβολών στα Options Cinemas, στη Βέσο Μάρε από 23 έως και 29-5-2024

Το πρόγραμμα προβολών στα Options Cinema...
Μαρτάτος Tάκης

Πέντε (5) οι νέες ταινίες, ανάμεσα τους η παιδική περιπέτεια "Φανταστικοί Φίλοι" με τον Ράιαν Ρέινολντς και "Η Τελευταία συνεδρία του Φρόιντ" με τον Άντονι Χόπκινς

Το πρόγραμμα προβολών στις 8 αίθουσες των Options Cinemas στη Βέσο Μάρε, στην Ακτή Δυμαίων στην Πάτρα την καινούρια εβδομάδα έχει ως εξής:

Αίθουσα 4 στις 18.10 και στις 20.20 καθημερινά (με υπότιτλους),

Αίθουσα 5 στις 17.10 μόνο το σαββατοκύριακο, και στις 19.30 (μεταγλωττισμένο),

Αίθουσα 7 στις 18.30 καθημερινά (μεταγλωττισμένο)

"IF - Φανταστικοί Φίλοι"

Τι θα γινόταν αν όλα όσα πίστευες ως παιδί ήταν τελικά αληθινά;

Από τον σεναριογράφο, σκηνοθέτη και γνωστό ηθοποιό John Krasinski ("Ένα Ήσυχο Μέρος"), έρχεται η ταινία «Φανταστικοί Φίλοι» που έχει για πρωταγωνίστρια ένα κορίτσι που ανακαλύπτει ξαφνικά ότι μπορεί να βλέπει τους φανταστικούς φίλους όλων των παιδιών – καθώς και τι κάνει με αυτήν την υπερδύναμη - και ξεκινά μια μαγική περιπέτεια για να επανασυνδέσει τους ξεχασμένους Φανταστικούς Φίλους με τα αντίστοιχα παιδιά.

Η ταινία αυτή φαντασίας ξεκίνησε να παίζεται με επιτυχία στο εξωτερικό με τις έως τώρα εισπράξεις να ξεπερνούν ήδη τα 60,1 εκατ. δολάρια.

Διανομή από την Feelgood.

Διάρκεια: 104 λεπτά.

Με τους:

Ράιαν Ρέινολντς, Κάιλι Φλέμινγκ.

Αίθουσα 8 στις 20.00 καθημερινά

"Η Τελευταία Συνεδρία του Φρόιντ - Freud's Last Session"

O 2 φορές βραβευμένος με Όσκαρ α’ ανδρικού ρόλου, ηθοποιός Άντονι Χόπκινς ενσαρκώνει σε αυτήν την ταινία το διασημότερο ψυχαναλυτή της Ιστορίας, τον Φρόιντ. Στα 86 του χρόνια σήμερα, ο εμβληματικός ηθοποιός ανέλαβε να υποδυθεί το ρόλο μιας ιστορικής προσωπικότητας στην ταινία του Ματ Μπράουν ("Ο Άνθρωπος που Γνώριζε το Άπειρο"). Όπως προδίδει ο τίτλος του φιλμ, που βασίζεται στο ομώνυμο θεατρικό έργο του Μαρκ Σεν Ζερμέν, ο Άντονι Χόπκινς (Η Σιωπή των αμνών, Ο Πατέρας) υποδύεται το διάσημο ψυχολόγο Σίγκμουντ Φρόιντ με την υπόθεση να έχει ως φόντο το ξέσπασμα του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Εκείνη την εποχή ο "πατέρας της ψυχανάλυσης" είχε εγκαταλείψει την πατρίδα του την Αυστρία και πλέον διέμενε στην Αγγλία. Εκεί τον επισκέπτεται ο θεολόγος και εμβληματικός συγγραφέας Κ. Σ. Λιούις, τον οποίο ενσαρκώνει ο γοητευτικός ηθοποιός Μάθιου Γκουντ, ο οποίος διεξάγει μια σειρά υπαρξιακών συζητήσεων με τον Φρόιντ γύρω από τη θρησκεία και την πίστη.

Διανομή από την Σπέντζος Φιλμ.

Διάρκεια: 108 λεπτά.

Αίθουσα 1 στις 20.30 καθημερινά

«Το Μυστικό της Μαύρης Βαλίτσας – Extortion»

Aστυνομικό θρίλερ από την Αργεντινή με ήρωα έναν πιλότο. Ο Αλεχάνδρο είναι ένας έμπειρος πιλότος πολιτικής αεροπορίας ο οποίος, αν και λατρεύει τη δουλειά του, κρύβει ένα μυστικό το οποίο γίνεται αντιληπτό από πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών της χώρας του. Εκείνοι, τότε, αρχίζουν να τον εκβιάζουν. Έτσι, ο Αλεχάνδρο αναγκάζεται να αρχίσει να μεταφέρει μεταξύ του Μπουένος Άιρες και της Μαδρίτης στην Ισπανία μαύρες βαλίτσες που φέρουν μυστηριώδες περιεχόμενο. Όσα κρύβουν μέσα τους πρόκειται σύντομα να βυθίσουν τον ίδιο και τη οικογένειά του σε ένα κόσμο ίντριγκας και διαφθοράς, οδηγώντας τον Αλεχάνδρο στο σημείο να πρέπει να παλέψει για τη ζωή του.

Σκηνοθεσία: Martino Zaidelis

Σενάριο: Emanuel Diez

Παίζουν οι Guillermo Francella, Pablo Rago, Andrea Frigerio.

Διάρκεια: 105 λεπτά.

Διανομή από Tanweer.

Αίθουσα 3 στις 20.10 καθημερινά

"Γουίνι το Αρκουδάκι: Αίμα και Μέλι II - Winnie the Pooh: Blood & Honey 2"

Το λούτρινο ζωάκι ξαναβγαίνει παγανιά. Στην προσπάθειά του να εκδικηθεί τον πρώην παιδικό φίλο του, ο Γουίνι αυτήν τη φορά είναι αποφασισμένος να σκοτώσει τόσο τον Κρίστοφερ όσο και τους ενήλικους που επέζησαν στα πέμπτα γενέθλιά του. Σε αυτήν τη βίαιη αποστολή, το Αρκουδάκι έχει μαζί τους τερατώδεις φίλους, δηλαδή τον Τίγρη και την Κουκουβάγια.

Πρόκειται για Βρετανικό φιλμ τρόμου σε σκηνοθεσία όπως και η περσινή 1η ταινία, Rhys Frake-Waterfield.

Παίζουν οι: Scott Chambers, Tallulah Evans, Ryan Oliva, Teresa Banham, Peter DeSouza-Feighoney, Alec Newman και ο Simon Callow.

Διάρκεια: 100 λεπτά.

Διανομή από Neo Films.

Η ταινία είναι κατάλληλη για άνω των 18 ετών.

Η 1η ταινία είναι αλήθεια πως είχε χαρακτηριστεί από τις χειρότερες από πολλούς κριτικούς και μάλιστα «τιμήθηκε» και με 5 Golden Raspberry Awards – Χρυσά Βατόμουρα, ανάμεσα τους και για την χειρότερη ταινία της χρονιάς. Το 1ο φιλμ με μπάτζετ μόλις 50,000 είχε πετύχει εισπράξεις 5.2 εκατ. δολαρίων. Ήδη είναι στα σκαριά και μία νέα συνέχεια.

Αίθουσα 5 στις 22.10 καθημερινά

"Sleeping Dogs -Κρυμμένα Μυστικά"

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ερμηνείας, Νεοζηλανδός ηθοποιός Ράσελ Κρόου (Ο Μονομάχος, A Beautiful Mind) ερμηνεύει εδώ έναν πρώην ντετέκτιβ με απώλεια μνήμης. Ένας πάλαι ποτέ δυναμικός αστυνομικός ερευνητής ανθρωποκτονιών, αφού υποβάλλεται σε μια πρωτοποριακή θεραπεία για τη νόσο Αλτσχάιμερ, αποφασίζει να εξετάσει από την αρχή μια υπόθεση δεκαετίας που αφορά την άγρια δολοφονία ενός καθηγητή κολεγίου.

Διανομή από Σπέντζος Φιλμ.

Διάρκεια: 110 λεπτά.

Σκηνοθεσία: Άνταμ Κούπερ, ο οποίος έχει συνεργαστεί & στο σενάριο.

Παίζουν και οι Κάρεν Γκίλαν, Τόμι Φλάναγκαν και Μάρτον Τσόκας.

Αίθουσα 7 στις 21.00 καθημερινά

"Ο Κασκαντέρ - The Fall Guy"

Aπολαυστική κωμική περιπέτεια & με εκπλήξεις στο φινάλε, σε σκηνοθεσία του David Leitch με τους σταρ Ράιαν Γκόσλινγκ και Έμιλι Μπλαντ, οι οποίοι είναι φρέσκοι από την μεγάλη επιτυχία των ταινιών "Barbie" και "Οπενχάιμερ" όπου αντίστοιχα πρωταγωνίστησαν.

Ο ιδιαίτερα γοητευτικός Ράιαν Γκόσλινγκ υποδύεται έναν επαγγελματία stunt man, έναν κασκαντέρ, ο οποίος ανατινάζεται, τρακάρει, τον πυροβολούν και τον ρίχνουν από παράθυρα για να κερδίζει το μεροκάματό του. Πλέον όμως, έχοντας επιβιώσει από ένα επικίνδυνο ατύχημα που παραλίγο να του στερήσει την καριέρα, αυτός ο ήρωας της εργατικής τάξης πρέπει να εντοπίσει έναν αγνοούμενο κινηματογραφικό αστέρα, να λύσει μία σκοτεινή υπόθεση συνωμοσίας και να κερδίσει ξανά τον έρωτα της ζωής του, ενώ συνεχίζει να εργάζεται σαν κασκαντέρ.

Σενάριο: Drew Pearce & Glen A. Larson

Πλάι στους Ryan Gosling και Emily Blunt, παίζουν οι Hannah Waddingham, Winston Duke, Teresa Palmer, Aaron Taylor-Johnson, Stephanie Hsu.

Διάρκεια: 126 λεπτά

Η ταινία έκανε πρεμιέρα στη χώρα μας την Δευτέρα του Πάσχα, 6 Μαΐου 2024.

Χώρα παραγωγής: ΗΠΑ

Καταλληλότητα ταινίας: ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΑΝΩ ΤΩΝ 12 ΕΤΩΝ.

Διανομή από την Tanweer.

Οι διεθνείς έως τώρα εισπράξεις είναι στα 128,3 εκατ. δολάρια.

Στη χώρα μας η ταινία πλησιάζει τα 30.000 εισιτήρια.

Αίθουσα 3 στις 22.20 καθημερινά

"Κλείδωσες; Οι Άγνωστοι - The Strangers: Chapter 1"

Horror φιλμ στο δάσος, σε σκηνοθεσία του γνωστού δημιουργού Ρένι Χάρλιν, και διανομή από τη Spentzos Film.

Ένα άτυχο νεαρό ζευγάρι ((Μαντλέιν Πετς και Φρόι Γκουτιέρες) αναγκάζεται να διανυκτερεύσει σε μια απομακρυσμένη καμπίνα, όταν το αυτοκίνητό τους χαλάει απροσδόκητα. Η νύχτα, ωστόσο, αρχίζει να παίρνει απειλητικές διαστάσεις τη στιγμή που τρεις άγνωστοι μασκοφόροι με άγνωστα κίνητρα τους περικυκλώνουν.

Διάρκεια: 91 λεπτά.

Παίζουν και οι Ρέιτσελ Σέντον, Ρίτσαρντ Μπρέικ, Έμα Χόρβαθ, Γκάμπριελ Μπάσο, Πάμπλο Σάντστρομ, κ.α.

Σενάριο: Αλαν Ρ. Κοέν, Αλαν Φρίντλαντ.

Πρόκειται για Αμερικάνικη κινηματογραφική παραγωγή του 2024.

Στο box office στο εξωτερικό είχε καλούτσικο ξεκίνημα με σχεδόν 13 εκατ. δολάρια στις ΗΠΑ.

Στη χώρα μας η ταινία έκοψε σε 42 αίθουσες πανελλαδικά, 5.358 εισιτήρια στο πρώτο 4ήμερο της πρεμιέρας της.

Αίθουσα 4 στις 22.50 καθημερινά

"Damaged - H Άκρη του Νήματος"

Σε σκηνοθεσία του Τέρι ΜακΝτόνα.

Οι σταρ Σάμιουελ Τζάκσον και Βενσάν Κασέλ στα ίχνη ενός κατά συρροή δολοφόνου σ’ ένα σκοτεινό θρίλερ που γυρίστηκε στη Σκωτία.

Ένας αστυνομικός ντετέκτιβ στο Σικάγο μαθαίνει πως εντοπίστηκε στη Σκωτία ένας κατά συρροή δολοφόνος, ο οποίος συνδέεται με μια παλαιότερη υπόθεση που τον είχε διαλύσει. Αποφασίζει τότε να ταξιδέψει στην αντίπερα όχθη του Ατλαντικού, έτσι ώστε να συλλάβει τον ένοχο και να βάλει ένα τέλος σε μια ιστορία που δεν έπαψε να τον πληγώνει.

Διανομή από Σπέντζος Φιλμ.

Διάρκεια: 97 λεπτά.

Παίζει και η Λόρα Χάντοκ.

Το ξεκίνημα της ταινίας στις ελληνικές αίθουσες ήταν 1.400 θεατές σε 15 αίθουσες.

Αίθουσα 2 στις 19.40 και στις 22.30 καθημερινά

«Kingdom of the Planet of the Apes – Το Βασίλειο του Πλανήτη των Πιθήκων»

Σε σκηνοθεσία Wes Ball

Σενάριο: Josh Friedman, Rick Jaffa & Amanda Silver.

Φωτογραφία: Γκιούλα Πάντος

Παίζουν οι ηθοποιοί: Owen Teague, William H. Macy, Kevin Durand, Freya Allan, Peter Macon, Lydia Peckham, Sara Wiseman, Dichen Lachman.

Διάρκεια: 145 λεπτά

Η ταινία έκανε πρεμιέρα ταυτόχρονα με την έξοδο της στις Αμερικάνικες αίθουσες.

Χρονολογία παραγωγής: 2024

Είδος ταινίας: Περιπέτεια δράσης           

Διανομή από την Feelgood.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ

Ο σκηνοθέτης Wes Ball δίνει νέα πνοή στο παγκόσμιο, επικό franchise που διαδραματίζεται στο μέλλον, μετά τη βασιλεία του Καίσαρα, όπου οι πίθηκοι είναι το κυρίαρχο είδος και ζουν αρμονικά μεταξύ τους ενώ οι άνθρωποι ζουν περιορισμένοι και κρυμμένοι. Καθώς ένας νέος τύραννος ηγέτης πίθηκος χτίζει την αυτοκρατορία του, ένας νεαρός πίθηκος ξεκινά ένα οδυνηρό ταξίδι που θα τον κάνει να αμφισβητήσει όλα όσα γνώριζε για το παρελθόν και να κάνει επιλογές που θα καθορίσουν το μέλλον τόσο για τους πιθήκους όσο και για τους ανθρώπους.

Στο παγκόσμιο box office η ταινία έχει κάνει μέχρι στιγμής εισπράξεις 240 εκατ. δολαρίων. Στη χώρα μας το φιλμ έχει κόψει 20.000 εισιτήρια σύμφωνα με τον σχετικό πίνακα στο flix.gr

Aίθουσα 1 στις 23.00 καθημερινά

"Boy Kills World"

Ο 33χρονος Σουηδός ηθοποιός Μπιλ Σκάρσγκαρντ υποδύεται έναν ήρωα που ζητάει εκδίκηση. Ο Μπόι είναι ένα κωφάλαλο αγόρι που έχει μονάχα ένα πράγμα στο μυαλό του: να εξουδετερώσει τη μητριάρχισσα που δολοφόνησε τους γονείς του. Για να τα καταφέρει, έχει στο πλευρό του ένα μυστηριώδη σαμάνο και την εσωτερική φωνή του, δυνάμεις που τον βοηθούν να μετατραπεί σε φονική μηχανή ώστε να σκορπίσει το θάνατο.

Σκηνοθεσία: Μόριτζ Μορ.

Συμπρωταγωνιστούν οι Τζέσικα Ρόθι, Άντριου Κότζι, Φάμκε Γιάνσεν, Χ. Τζον Μπέντζαμιν, Κάμερον Κροβέτι, Γιαγιάν Ροχιάν, Mισέλ Ντόκερι, κ.α.

Διάρκεια: 111 λεπτά.

Διανομή από την The Film Group.

Η ταινία ξεκίνησε την πορεία της στη χώρα μας με 2.726 εισιτήρια σε 44 αίθουσες πανελλαδικά.

Αίθουσα 6 στισς 21.15 καθημερινά

"Οι Αντίπαλοι - Challengers"

Η σταρ Ζεντάγια του νέου «Dune» βρίσκεται μπλεγμένη σ’ ένα αθλητικό ερωτικό τρίγωνο στην καινούρια, πολύ καλή ταινία του 52χρονου Ιταλού σκηνοθέτη Λούκα Γκουαντανίνο ("Να με Φωνάζεις με το Όνομά σου", "Bones and All").

Ο Γκουαντανίνο που πάντα μας δίνει ενδιαφέρουσες όσο και γεμάτες αισθησιασμό ταινίες, υπογράφει εδώ ένα νέο καυτό ρομάντζο. Η βραβευμένη με Έμμυ σταρ του τηλεοπτικού "Euphoria", Ζεντάγια, ενσαρκώνει μία παίκτρια τένις που πλέον προπονεί το σύζυγό της (Μάικ Φέιστ). Όταν εκείνος σημειώνει μια σειρά από διαδοχικές ήττες, θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον παιδικό φίλο του και συμπτωματικά πρώην της συντρόφου - προπονήτριάς του (στο ρόλο ο 33χρονος Τζος Ο'Κόνορ), γεγονός που πυροδοτεί ένα αναπάντεχο ερωτικό τρίγωνο μεταξύ τους.

Σύμφωνα με τον Ιταλοαλγερινό σκηνοθέτη Λούκα Γκουαντανίνο, οι πρωταγωνιστές του "Challengers" προετοιμάστηκαν για τους ρόλους τους κάνοντας επί τρεις μήνες εντατική προπόνηση με τον πρώην επαγγελματία τενίστα Μπραντ Γκίλμπερτ, ο οποίος επιπλέον διατήρησε ρόλο συμβούλου στην ταινία. Το σάουντρακ υπογράφει το Οσκαρικό δίδυμο των Τρεντ Ρέζνορ και Άτικους Ρος.

Διανομή από την Τanweer.

Διάρκεια: 131 λεπτά.

Oι έως τώρα διεθνείς εισπράξεις της ταινίας ανέρχονται σε 79 εκατ. δολάρια ενώ στη χώρα μας το φιλμ έχει κόψει γύρω στα 25.000 εισιτήρια.

Αίθουσα 8 στις 22.40 καθημερινά

"Μην Ανοίγεις την Πόρτα"

Πρωτότυπο Horror φιλμ ελληνικής παραγωγής με την υπογραφή των Unboxholics που σάρωσε στο ξεκίνημα της προβολής του. Πρόκειται για το κινηματογραφικό ντεμπούτο των αδερφών Καρπά (Σάκης και Αλέξανδρος), οι οποίοι έχουν ως βάση τη μακεδονική Αριδαία.

Το «Μην Ανοίγεις την Πόρτα» συστήνεται ως μία περιπετειώδης ταινία τρόμου στην οποία πρωταγωνιστεί ο Σάκης Καρπάς απέναντι στη Φωτεινή Λεβογιάννη.

Σύμφωνα με το στόρι του "Μην Ανοίγεις την Πόρτα", "μακριά από τον πολιτισμό, σε ένα παγωμένο δάσος στην αφιλόξενη πλαγιά ενός βουνού, μια ομάδα ερευνητών δέχεται επίθεση από μια απροσδιόριστη φιγούρα. Μοναδική διασωθείσα, μια νεαρή βιολόγος η οποία βρίσκει καταφύγιο στην απομονωμένη καλύβα ενός μυστήριου άντρα. Μαζί, θα ξεκινήσουν ένα αποκαλυπτικό ταξίδι στα βάθη της ανθρώπινης ψυχής. Τι βρίσκεται άραγε στη σκοτεινή καρδιά του δάσους;".

Χειροποίητο αν και ποτέ ερασιτεχνικό, το βλοσυρό και συμπαγές «Μην ανοίγεις την πόρτα» ισορροπεί το έλλειμμα θεματικής πρωτοτυπίας με τη δημιουργία μιας σταθερής ατμόσφαιρας εσωτερικού τρόμου, επιδεικνύοντας σκηνοθετική αυτοπεποίθηση και πλήρη έλεγχο σε όλα τα επίπεδα, έγραψε ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος στην lifo.

Ο Σάκης Καρπάς και ο Αλέξανδρος Καρπάς, γνωστοί και ως Unboxholics, καταφέρνουν να μπολιάσουν τη φιλοσοφία και τον ρυθμό ενός horror videogame με τη λογική μιας κινηματογραφικής ταινίας χαρακτήρων βασανισμένων από τα ανεπούλωτα τραύματά τους, που ψάχνουν τη λύτρωση σε ένα σκηνικό μεταφυσικής αγωνίας, προσθέτει ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος.

Διάρκεια: 90 λεπτά.

Η εμπορική επιτυχία της ταινίας είναι αξιοσημείωτη. Το φιλμ «Μην Ανοίγεις την Πόρτα», έχει κόψει μέχρι στιγμής 141.000 εισιτήρια πανελλαδικά.

Αίθουσα 1 στις 18.20 καθημερινά (μεταγλωττισμένο),

Αίθουσα 2 στις 17.30 μόνο το σαββατοκύριακο (μεταγλωττισμένο)

"Kung Fu Panda 4"

Διασκεδαστική Animation ταινία Αμερικανικής παραγωγής 2024.

Διάρκεια: 94 λεπτά.

Σκηνοθεσία: Μάικ Μίτσελ.

Ο Πο καλείται να αναλάβει τον ρόλο του Μεγάλου Δασκάλου στην Κοιλάδα της Ειρήνης. Πέρα από τις ελλιπείς γνώσεις πνευματισμού που διαθέτει, πρέπει πρώτα να βρει και να εκπαιδεύσει κάποιον στη θέση που αφήνει κενή, εκείνη του Δράκου Πολεμιστή.

Η αγαπημένη των παιδιών, ταινία από την Universal Pictures επέστρεψε με ένα ακόμη σίκουελ, το «Kung Fu Panda 4» με τον Πο σε νέες περιπέτειες.

Ο Αμερικανός κωμικός Τζακ Μπλακ (Jack Black) χαρίζει την φωνή του στον πιο απίθανο και άξιο μαχητή του κουνγκ φου στον κόσμο, για ένα ξεκαρδιστικό, ολοκαίνουργιο κεφάλαιο στην αγαπημένη σειρά δράσης της DreamWorks Animation.

Την σκηνοθεσία έχει υπογράψει ο Αμερικανός κωμικός Μάικ Μίτσελ (Mike Mitchell) ενώ διάσημοι ηθοποιοί δανείζουν την φωνή τους όπως οι Βαϊόλα Ντέιβις (Viola Davis), Ντάστιν Χόφμαν (Dustin Hoffman), Τζέιμς Χονγκ (James Hong), Awkwafina και Ίαν ΜακΣέιν (Ian McShane).

Το προηγούμενο «Kung Fu Panda» (το 3ο) είχε παιχθεί στις κινηματογραφικές αίθουσες το 2016.

Διανομή από την Τanweer.

Οι παγκόσμιες εισπράξεις της νέας ταινίας έχουν ήδη φτάσει τα 533,7 εκατ. δολάρια. Στη χώρα μας το "Kung Fu Panda 4" έχει κόψει 150.000 εισιτήρια.

Αίθουσα 3 στις 18.00 καθημερινά (μεταγλωττισμένο),

Αίθουσα 6 στις 19.10 καθημερινά (μεταγλωττισμένο)

«The Garfield Movie – Γκάρφιλντ: Γάτος με πέταλα»

O Garfield, ο παγκοσμίως διάσημος κατοικίδιος γάτος που σιχαίνεται τις Δευτέρες και λατρεύει τα λαζάνια πρόκειται να ζήσει την πιο απίθανη περιπέτεια εκτός σπιτιού! Μετά από μια αναπάντεχη συνάντηση με τον εξαφανισμένο εδώ και καιρό πατέρα του- έναν απεριποίητο γάτο του δρόμου με το όνομα Vic – ο Garfield και ο σκυλοφίλος του Odie αναγκάζονται να εγκαταλείψουν την άνετη ζωή τους στο υπέροχο σπιτικό τους και να ακολουθήσουν τον Vic σε μια ξεκαρδιστική, ριψοκίνδυνη ληστεία.

Σκηνοθεσία: Mark Dindal

Σενάριο: Paul A. Kaplan & Mark Torgove and David Reynolds.

Στην πρωτότυπη αγγλόφωνη κόπια ακούγονται οι φωνές των: Chris Pratt, Samuel L. Jackson, Hannah Waddingham - Χάνα Γουάντινγκχεμ, Ving Rhames, Nicholas Hoult, Cecily Strong, Harvey Guillén, Brett Goldstein, Bowen Yang.

Η ταινία είναι βασισμένη στους χαρακτήρες Garfield του: Jim Davis

Διανομή από την FEELGOOD.

Στη μεταγλωττισμένη στα ελληνικά κόπια δανείζουν τις φωνές τους οι: Κώστας Τερζάκης, Κωνσταντίνος Λάγκος, Βάσια Λακουμέντα, Τηλέμαχος Κρεβάικας, Στεφανία Φιλιάδη, Σοφία Τσάκα, Κωνσταντίνος Ρεπάνης, Δημήτρης Σάρλος, Zoe Pre, NiVo (Νίκος Βουρλιώτης), Χρήστος Συριώτης, Βασίλης Μήλιος, Βασίλης Παπαστάθης, Γιάννης Υφαντής.

Διάρκεια: 101 λεπτά.

Η ταινία σηματοδοτεί την επιστροφή του αγαπημένου τεμπελόγατου!

Η ταινία έχει κόψει μέχρι στιγμής πανελλαδικά 50.000 εισιτήρια.

Αίθουσα 6 στις 17.00 μόνο το σαββατοκύριακο

«Ο Χορός των Φαντασμάτων - The Canterville Ghost»

Περιπέτεια κινουμένων σχεδίων σε διανομή από τη ROSEBUD.21.

Ένα φάντασμα αποτυγχάνει παταγωδώς να τρομάξει μια οικογένεια θνητών, αλλά αντ’ αυτού γνωρίζει το νόημα της αληθινής φιλίας, σε αυτήν την απολαυστική ταινία κινουμένων σχεδίων για όλη την οικογένεια, γεμάτη μυστήριο, ανατροπές και πολύ, πολύ γέλιο!

Το σενάριο είναι βασισμένο στη φανταστική ιστορία «Το Φάντασμα του Κάντερβιλ» του Όσκαρ Ουάιλντ.

Η σκηνοθεσία στην ταινία «Ο Χορός των Φαντασμάτων» είναι των Kim Burdon & Robert Chandler.

Σενάριο: Cory Edwards, Giles New & Keiron Self.

Διάρκεια: 89 λεπτά

Πρόκειται για Αγγλική παραγωγή του 2023.

 

Αίθουσα 8 στις 17.45 μόνο το σαββατοκύριακο (μεταγλωττισμένο)

«Επιστροφή στην Εποχή των Δεινοσαύρων - Timescape: Back to the Dinosaurs»

Περιπέτεια φαντασίας παραγωγής 2022 σε σκηνοθεσία του Ελληνοκαναδού Αριστομένη Τσίρμπα.

Ο Τζέισον, ένα πανέξυπνο νεαρό αγόρι, ανακαλύπτει ένα μυστηριώδες διαστημόπλοιο που έχει κάνει αναγκαστική προσγείωση σε ένα γειτονικό δάσος. Τον έχει προλάβει για λίγα λεπτά η Λάρα, ένα εξίσου περίεργο κορίτσι, που βάλθηκε κι εκείνη να εξερευνήσει το εξωγήινο σκάφος. Ενώ προσπαθούν να βρουν τρόπο να λειτουργήσουν το σκάφος, τα δυο παιδιά βρίσκονται αναπάντεχα σε ένα ταξίδι πίσω στον χρόνο, και πιο συγκεκριμένα τις τελευταίες μέρες της εποχής των δεινοσαύρων - ναι, καλά το καταλάβατε, το σκάφος είναι στην πραγματικότητα χρονομηχανή.

Με τη βοήθεια του ΜΙΑ, του βοηθού τεχνητής νοημοσύνης που διαθέτει το σκάφος, η Λάρα και ο Τζέισον πρέπει να κάνουν αγώνα δρόμου για να επισκευάσουν το σκάφος και να επιστρέψουν στο σήμερα, λίγες ώρες πριν τον μοιραίο, καταστρεπτικό ερχομό του αστεροειδή, ο οποίος έμελλε να αλλάξει τον ρου της ιστορίας. Κατά τη διάρκεια της περιπέτειάς τους, συναντούν όλων των ειδών τους δεινοσαύρους, από τον επιβλητικό Βραχιόσαυρο ως τον θηριώδη Τυρρανόσαυρο - ακόμη και κάτι που δεν έχουμε δει ποτέ ξανά.

O Ελληνοκαναδός σκηνοθέτης Αριστομένης Τσίρμπας παρουσιάζει μια περιπέτεια φαντασίας για όλη την οικογένεια, που αποτίει φόρο τιμής σε κλασικές ταινίες όπως το «Τζουράσικ Παρκ» & ο «Ε.Τ. ο Εξωγήινος».

Διάρκεια: 80 λεπτά.

Διανομή από την Rosebud.21

Ο σπουδαίος Άντονι Χόπκινς ως Φρόιντ.

Ο σπουδαίος Άντονι Χόπκινς ως Φρόιντ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Cinefil