Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Ολυμπιακοί Αγώνες Παρίσι 2024 Αιγιάλεια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CINEFIL

/

Ο "Γκάρφιλντ" 1ος και πάλι στο Ελληνικό box office - Στη Βόρειο Αμερική στην κορυφή ο Ράιαν Ρέινολντς

Ο "Γκάρφιλντ" 1ος και πάλι στο...
Μαρτάτος Tάκης

Η νέα παιδική ταινία "Φανταστικοί Φίλοι" του Τζον Κρασίνσκι με τον Ράιαν Ρέινολντς καταφθάνει στη χώρα μας από τις 23 Μαΐου στις αίθουσες, σε διανομή της Feelgood

Η παιδική ταινία «Γκάρφιλντ: Γάτος με Πέταλα» του Μάρκ Ντίνταλ ήταν αυτή που παρότι διάγει την 3η εβδομάδα προβολής της βρέθηκε στην κορυφή του εγχώριου box office το περασμένο 4ήμερο, 16-19/5/2024, με 10.128 εισιτήρια με το σύνολο εισιτηρίων του χαριτωμένου φιλμ να πλησιάζει τα 50.000 (είναι για την ακρίβεια στα 48.540).

Η συγκεκριμένη ταινία συνεχίζει την προβολή της & στην Πάτρα.

Η χιουμοριστική περιπέτεια και με ρομάντζο, «Ο Κασκαντέρ – The Fall Guy» του Ντέιβιντ Λιτς με τον Ράιαν Γκόσλινγκ και την Έμιλι Μπλαντ, συνέχισε με άλλα περίπου 6.000 εισιτήρια σε 66 αίθουσες πανελλαδικά (προβάλλεται και στην Πάτρα στη Βέσο Μάρε) και πλέον κοντεύει τα 30.000 (είναι στα 28.873). Στο εξωτερικό η καλογυρισμένη αυτή ταινία έχει φτάσει σε εισπράξεις τα 128 εκατ. δολάρια.

Στην 3η θέση του εγχώριου box office πλασαρίστηκε το φιλμ τρόμου «Κλείδωσες; Οι Άγνωστοι, The Strangers: Chapter 1» του Ρένι Χάρλιν που έκανε πρεμιέρα την Πέμπτη 16-5 και έκοψε σε 42 αίθουσες πανελλαδικά, 5.358 εισιτήρια.

Στο ξεκίνημα του στο Αμερικάνικο box office το συγκεκριμένο φιλμ ήρθε 3ο με 12 εκατ. δολάρια εισπράξεις.

Στην 4η θέση το περασμένο 4ήμερο βρίσκουμε «Το Βασίλειο του Πλανήτη των Πιθήκων - Kingdom of the Planet of the Apes» του Γουες Μπολ με 4.857 εισιτήρια και συνολικά στις περίπου 2 εβδομάδες προβολής έχει κόψει 19.553 εισιτήρια σύμφωνα με το flix.gr.

Στο εξωτερικό η ταινία αυτή έχει ήδη φτάσει τα 237,5 εκατ. δολάρια σε παγκόσμιες εισπράξεις, τα 101,3 απ’ αυτά στη Βόρειο Αμερική.

Την πρωτιά στο Αμερικάνικο box office το περασμένο σαββατοκύριακο κατέκτησε η ταινία «If - Φανταστικοί Φίλοι» σε σενάριο και σκηνοθεσία του Τζον Κρασίνσκι που στις Ελληνικές αίθουσες καταφθάνει για προβολή την Πέμπτη 23-5 σε διανομή από την Feelgood. Το φιλμ του στούντιο της Παραμάουντ, όπου πρωταγωνιστεί ο γοητευτικός Καναδός ηθοποιός Ράιαν Ρέινολντς κατέκτησε την πρωτιά στην Αμερική με 35 εκατ. δολάρια συν ακόμη 24 από τον υπόλοιπο κόσμο.  Ένα κορίτσι ανακαλύπτει ξαφνικά ότι μπορεί να βλέπει τους φανταστικούς φίλους όλων των παιδιών και ξεκινά μια μαγική περιπέτεια για να επανασυνδέσει τους ξεχασμένους Φανταστικούς Φίλους με τα αντίστοιχα παιδιά. Ο Τζον Κρασίνσκι είναι και παραγωγός μαζί με τους Άλισον Σίγκερ, Άντριου Φορμ και Ράιαν Ρέινολντς.

Το φιλμ «Boy Kills World» του Μόριτζ Μορ με τον Μπιλ Σκάσγκαρντ, που ξεκίνησε να προβάλλεται την Πέμπτη 16-5, δεν έκανε την διαφορά και σε 44 αίθουσες πανελλαδικά, έκοψε 2.726 εισιτήρια.

*Τέλος να προσθέσουμε ότι ο διάσημος ηθοποιός Κρις Πρατ (Chris Pratt) βρέθηκε στην πρεμιέρα της ταινίας «The Garfield Movie» που πραγματοποιήθηκε στο TCL Chinese Theatre του Λος 'Αντζελες την Κυριακή 19-5, συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Κάθριν Σβαρτζενέγκερ (Katherine Schwarzenegger). Ντυμένος με ένα καφέ καρό κοστούμι αποκάλυψε στο People, ότι θα ήθελε να συνεργαστεί με την σύζυγό του στην οθόνη.

«Νομίζω ότι θα ήταν υπέροχη. Γιατί είναι πραγματικά μια πολύ καλή ηθοποιός» είπε ο Κρις Πρατ, ο οποίος δανείζει τη φωνή του στην ολοκαίνουργια ταινία του franchise με τον εμβληματικό γάτο που λατρεύει τα λαζάνια.

Η φωτ. από την πρεμιέρα έχει credit Frazer Harrison/Getty & είναι από το σάιτ του People.

«Κλείδωσες; Οι Άγνωστοι».

«Κλείδωσες; Οι Άγνωστοι».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Cinefil