Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Νάσος Νασόπουλος Ολυμπιακοί Αγώνες Παρίσι 2024 Αιγιάλεια
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

MORE SPORTS

/

Μοναδικό θέαμα στον Ομπλό Πάτρας- ΦΩΤΟ

Μοναδικό θέαμα στον Ομπλό Πάτρας- ΦΩΤΟ

Τα "πουλιά" και η Λέσχη Αλεξιπτώτου Πλαγιάς Πάτρας

Δείτε στιγμιότυπα από τον Περιφερειακό αγώνα αποστάσεων - Patras Paragliding - Omblos 2024 που διοργάνωσε η Λέσχη Αλεξιπτώτου Πλαγιάς Πάτρας το Σαββατοκύριακο 11-12 Μαΐου στο πολυπεταγμένο μας βουνό τον Ομπλό.

Την τίμησαν με την παρουσία τους πάρα πολλοί Αεραθλητές, παλιοί και καινούργιοι φίλοι από όλη σχεδόν την Ελλάδα, μεταξύ αυτών και σύσσωμη η Εθνική Ομάδα Αλεξιπτώτου Πλαγιάς η οποία θα λάβει μέρος τις προσεχείς ημέρες στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Αλεξιπτώτου Πλαγιάς που ξεκινά στις 21 Μαΐου στην Ισπανία.

Οι πτήσεις που βγήκαν στο πανέμορφο Αχαϊκό τερέν ήταν αξιοσημείωτες καθώς με σημείο εκκίνησης τον αγαπημένο μας βουνό τον Ομπλό πετάξαμε όχι απλά στις παρυφές της πόλης της Πάτρας αλλά έγιναν αποστάσεις που έφτασαν από τον Παναχαϊκό έως τις αλπικές βουνοκορφές του Ερυμάνθου, το Σκιαδοβούνι, το Σαντομέρι και κάποιοι τα κατάφεραν κι επέστρεψαν κιόλας στον Ομπλό κερδίζοντας τον αγώνα.

Η Λέσχη αισθάνεται την υποχρέωση να εκφράσει τις θερμές της ευχαριστίες σε όλους όσους μας υποστήριξαν ώστε να κάνουμε αυτή τη διοργάνωση πράξη και να διαφημίσουμε πτητικά και όχι μόνο, την Πάτρα μας σε όλη την Ελλάδα. Χωρίς εσάς δεν θα τα είχαμε καταφέρει.
Ευχαριστούμε θερμά:
1. Τον Δήμο Πατρέων και τον Τάκη Πετρόπουλο αντιδήμαρχο αθλητισμού για την χορηγία στα μπλουζάκια του αγώνα, για τα κύπελα και το φορτηγό του Δήμου Πατρέων .
2. Τον Δημήτρη Αναστασιάδη και την εταιρεία του Dianoil -Υγρά Καύσιμα στην γνωστή γωνία στην Πλατεία Μαρούδα για την οικονομική προσφορά του και την συνεχή αμέριστη υποστήριξή του.
3. Την Γίγας Φρουτεμπορική και τον Ηρακλη Κατσίκη για προσφορά φρούτων την οικονομική προσφορά του και την συνεχή αμέριστη υποστήριξή του.
4. Την κοινότητα Σαραβαλίου και τον πρόεδρο Σπύρο Κασπίρη για την παραχώρηση των γραφείων για την Γραμματεία και χώρου στο σχολείο Σαραβαλίου για την παραμονή αθλητών.
5. Τον Ερυθρό Σταυρό που για άλλη μια φορά συνέδραμε με την προληπτική παρουσία των μελών του στη διοργάνωσή μας.
6. Όλους όσους βοήθησαν να γίνει αυτή η πανέμορφη Αεραθλητική εκδήλωση στην περιοχή μας.
Η ΛΕΑΛΠΠΑ εύχεται καλή επιτυχία, όμορφες εμπειρίες και καλή επιστροφή στην Εθνική Ομάδα Αλεξιπτώτου Πλαγιάς η οποία αυτές τις ημέρες ταξιδεύει για να αγωνιστεί στην Ισπανία στην οποία συμμετέχει και το μέλος μας Χάρης Λεπέσης.

Αποτελέσματα
Αθλητές IPPI 4 & IPPI 5 – Ελεύθερη Απόσταση:
1. Γεωργοσόπουλος Ιωάννης – Αερολέσχη Δυτικής Θεσσαλίας
2. Τσούκας Ευάγγελος – Αερολέσχη Αγρινίου
3. Μέρελης Ανδρέας – Λέσχη Αλεξιπτώτου Πλαγιάς Πάτρας
Αθλητές IPPI 3 – Τοπική Πτήση διάρκειας 2 ωρών:
1. Μαρόγλου Ηλίας – Αεραθλητικός Όμιλος Κιθαιρώνα
2. Σιάμος Σπυρίδων – Αερολέσχη Άρτας
3. Μπισκίνης Αντώνης – Λέσχη Αλεξιπτώτου Πλαγιάς Πάτρας
1η Σωματειακή Ομάδα: Λέσχη Αλεξιπτώτου Πλαγιάς Πάτρας - την καλύτερη βαθμολογία έφεραν οι Μπισκίνης Αντώνης – Σπηλιόπουλος Θανάσης - Νικολόπουλος Μάριος
Ακολουθούν στιγμιότυπα από τον Περιφερειακό αγώνα αποστάσεων - Patras Paragliding - Omblos 2024
Πολλές ακόμα φωτογραφίες μπορείτε να δείτε
από την εξαιρετική φωτογραφική κάλυψη του αγώνα από τον Ερνέστο Τσούκα ακολουθώντας ή κάνοντας copy paste στο πρόγραμμα περιήγησής σας τον σύνδεσμο εδώ: https://drive.google.com/drive/folders/1NQP-ZD5yTtpTfpA_ZfWIdNWx1S7hBRC4?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTEAAR2iz4ZqeU_GWe3MZNBY2T5UHjgpMt8eX8rcX1PHvzzCn0OkD98zZ8UAWR4_aem_Ab2L2doh6ZlH5PZUH_UdH5EK3-twrRB7XM8Yb0IgISXd737NDlnSwVwRq8BUZvzhItEbCLoF0r_LpcrRK2q4pBLM
2. αλλά και από την εξαιρετική φωτογραφική κάλυψη του αγώνα από το μέλος μας Σωτήρη Σούρσο ακολουθώντας ή κάνοντας copy paste στο πρόγραμμα περιήγησής σας τον σύνδεσμο εδώ: https://drive.google.com/drive/folders/13uY57uwaKc0cJpcZpHY0kLQ3jje3d0w2?fbclid=IwZXh0bgNhZW0CMTAAAR25pZCq1K-WUUGiQ2Tipu6WFx0hx11MiMGaS3fDx36vyO-hrPFTCBGIk4g_aem_Aau1iSBODcWKmVzw0-uUYCgl5BC6s6yMZsbhOrx3b0wbCHkEwqU8tG6f0ZghVE3OMofSVqNRwpK3R1lifb-1N3qf

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports