Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Eurovision: Βίντεο με τη συμμετοχή του Ισραήλ να χλευάζει όσους την αποδοκιμάζουν για την Παλαιστίνη

Eurovision: Βίντεο με τη συμμετοχή του Ι...

Η αποστολή του Ισραήλ προσποιήθηκε τον κόσμο που φωνάζει «Free Palaistine»

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες ένα βίντεο που καταγράφει την αποστολή του Ισραήλ στην Eurovision να χλευάζει όσους την αποδοκιμάζουν στον φετινό διαγωνισμό.

Σε βίντεο που έχει εμφανιστεί στα social media διακρίνεται η τραγουδίστρια του Ισραήλ Εντέν Γκολάν να τραγουδά και μέλη της αποστολής της να προσποιούνται τον κόσμο που τους αποδοκιμάζει «γιουχάροντάς την» και αναφέροντας χλευαστικά «Free Palaistine». Σημειώνεται, ότι έχουν προκληθεί αντιδράσεις από χώρες κατά του Ισραήλ και έχουν σημειωθεί διάφορα περιστατικά και στους δύο ημιτελικούς του διαγωνισμού της Eurovision, όπως αυτό της Ολλανδίας. 

Ωστόσο, κατά τη διάρκεια του Β' ημιτελικού της Eurovision και συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια εμφάνισης του Ισραήλ, δεν σημειώθηκαν οι αντιδράσεις που αναμένονταν από τους παρευρισκόμενους παρά το γεγονός ότι είχαν λάβει χώρα διαδηλώσεις στο Μάλμε, ζητώντας  τον αποκλεισμό του Ισραήλ από τον διαγωνισμό. Ακούστηκαν κάποιες αποδοκιμασίες αλλά υποστηρίζεται από πολλούς στα social ότι η EBU χρησιμοποίησε τεχνολογικά μέσα για να τις καλύψει.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight