Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Τι γίνεται με τη Μαιζώνος;- Σκάβουν, αλλά όχι για την πεζοδρόμηση- «Μας καθυστέρησε η Αράτου»

Πάτρα: Τι γίνεται με τη Μαιζώνος;- Σκάβο...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Αν και μετά το Πάσχα αναμενόταν να ξεκινήσουν οι εργασίες για την πεζοδρόμηση, οι μόνες εργασίες που γίνονται σχετίζονται με τη δημιουργία… πεζοδρομίων

Όλο «έρχεται» κι όλο καθυστερεί η πεζοδρόμηση της Μαιζώνος.

Αν και μετά το Πάσχα αναμενόταν να ξεκινήσουν οι εργασίες για την πεζοδρόμηση, οι μόνες εργασίες που γίνονται σχετίζονται με τη δημιουργία… πεζοδρομίων.

Ο δρόμος έχει σκαφτεί από Γούναρη μέχρι Τριών Ναυάρχων όμως οι εργασίες δεν σχετίζονται με το πολυσυζητημένο έργο που θα αλλάξει ριζικά την εικόνα του κέντρου της Πάτρας.

Η καθυστέρηση στην έναρξη των εργασιών, που από την πλευρά του ο Δήμος την χαρακτηρίζει μικρή, οφείλεται κατά βάση στο «κόλλημα που υπήρξε με τις εργασίες στην Αράτου και την πλατεία Όλγας.

 

 

 

 

Πιο συγκεκριμένα στο σημείο υπήρξε πρόβλημα με εταιρεία κινητής τηλεφωνίας, με καλώδια και οπτικές ίνες ενώ και η ΔΕΔΔΗΕ περνάει από εκεί δικά της δίκτυα πάνω στα οποία έπρεπε να εργαστεί πριν ξεκινήσουν οι εργασίες από τον Δήμο.

Αν και η εκτίμηση είναι ότι τα όποια ζητήματα υπάρχουν θα έχουν λυθεί τις επόμενες 20 μέρες, τίποτα δεν είναι βέβαιο καθώς «θέματα προκύπτουν καθημερινά» όπως λέει ο αντιδήμαρχος Αρχιτεκτονικού ‘Έργου.

«Πρέπει πριν ξεκινήσει η πεζοδρόμηση να τελειώσει και η Αράτου και η Μαιζώνος (από Γούναρη μέχρι Τριών Ναυάρχων) να για έχουμε λιγότερες επιπτώσεις σε κυκλοφοριακά ζητήματα» λέει ο Παναγιώτης Μελάς στο thebest.gr ο οποίος κάνει λόγο για καθυστέρηση 20 μερών τονίζοντας όμως ότι  «υπάρχουν θέματα που βλέπουμε καθημερινά και προκύπτουν. Στόχος είναι  να έχει τελειώσει το έργο συνολικά μέχρι το τέλος του 2024 για να προχωρήσουμε μετά στις αντιδρομήσεις».

Πάντως τα πεζοδρόμια που φτιάχνονται τώρα θα χρησιμοποιούνται για την διευκόλυνση των πεζών καθ’ όλη τη διάρκεια των εργασιών για την πεζοδρόμηση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις