Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΠΑΣΚΕΤ

/

Ολυμπιακός: Αποθεωτική υποδοχή στο αεροδρόμιο μετά τη νίκη στη Βαρκελώνη

Ολυμπιακός: Αποθεωτική υποδοχή στο αεροδ...

Δείτε φωτο και βιντεο

Ραντεβού στο αεροδρόμιο έδωσαν οι οπαδοί του Ολυμπιακού που νωρίς το πρωί της Πέμπτης υποδέχτηκαν τους παίκτες της ομάδας και τους αποθέωσαν για την πρόκριση στο Final four της EuroLeague.

Εκατοντάδες οπαδοί του Ολυμπιακού βρέθηκαν στο Ελ.Βενιζέλος και χειροκρότησαν τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι προκρίθηκαν σε F4 για τρίτη σερί φορά και τέταρτη τα τελευταία επτά χρόνια.  

Τα συνθήματα έδιναν και έπαιρναν με τους παίκτες και τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής του Ολυμπιακού να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους παρά την κούραση.  Κυριάρχησε βέβαια το «φέρτε μας το ευρωπαϊκό» με τους οπαδούς να ζητούν την κατάκτηση της Euroleague.

«Παιδιά χίλια ευχαριστώ που είστε τέτοια ώρα εδώ», είπε στους εκστασιασμένους φίλους της ομάδας ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

 

 

Την αποθέωση γνώρισε και ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος, ο οποίος επίσης ευχαρίστησε τους οπαδούς για την υποδοχή τους και υπογράμμισε πως ο Ολυμπιακός έγραψε ιστορία!

Τρελό γλέντι στην πτήση της επιστροφής – Ο πιλότος με τρομπέτα παιάνιζε τον ύμνο της ομάδας

Τρελό πανηγύρι στήθηκε πριν ξεκινήσει η πτήση της επιστροφής της αποστολής του Ολυμπιακού από την Βαρκελώνη, μετά το «break» πρόκρισης απέναντι στην Μπαρτσελόνα και την πρόκριση στο Final 4 της Ευρωλίγκα.

Ο πιλότος του αεροσκάφους ήταν φανατικός οπαδός του Ολυμπιακού και το απέδειξε και στην πράξη.

Πιο συγκεκριμένα, πριν την απογείωση της «ερυθρόλευκης» αποστολής προς την Αθήνα, εμφανίστηκε ξαφνικά με μία τρομπέτα και έπαιξε τον ύμνο του Ολυμπιακού, εν μέσω αποθέωσης από όλους τους επιβαίνοντες!

Δείτε το βίντεο που ανέβασε τη ΚΑΕ Ολυμπιακός:

Άπαντες ακολούθησαν τον ρυθμό και μετέτρεψαν σε εξέδρα το αεροσκάφος και φυσικά χειροκρότησαν τον πιλότο για την τρομερή του κίνηση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports