Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΥΓΡΟΣ ΣΤΙΒΟΣ

/

Formula Kite: Πήρε το εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, ο Πατρινός Κάμερον- Αλέξανδρος Μαραμενίδης

Formula Kite: Πήρε το εισιτήριο για τους...

Στο ιστιοπλοϊκό αγώνισμα της Αετοσανίδας FORMULA KITE

Την ημέρα που η Πάτρα φιλοξένησε την Ολυμπιακή φλόγα στο ταξίδι της για την Ολυμπιάδα του 2024 στο Παρίσι, ο αθλητής του ιστιοπλοϊκού ομίλου της Πάτρας ΑΙΟΡ ΙΑΣΩΝ Κάμερον-Αλέξανδρος Μαραμενίδης κέρδισε τη θέση του στη Ολυμπιάδα για το ιστιοπλοϊκό αγώνισμα της Αετοσανίδας FORMULA KITE.

Ο Κάμερον παρότι κάτω από πολύ μεγάλη αγωνιστική και ψυχολογική πίεση, απέδειξε ότι έχει ψυχή και στόφα πρωταθλητή. Τώρα χωρίς άγχος πλέον, θα διεκδικήσει μια θέση στο όνειρο. 

 Ο όμιλος πίστεψε και επένδυσε στο αγωνιστικό kiteboarding, από τα πρώτα του βήματα που έγιναν στην Ελλάδα το 2018, πρωτοστατώντας στη διάδοσή του με σεμινάρια, αγώνες και ενεργοποίηση αθλητικού δυναμικού. Για αυτό και είναι ο όμιλος με τις μεγαλύτερες και περισσότερες διακρίσεις στην Ελλάδα στο kiteboarding, με κορυφαία στιγμή έως τώρα, την πρόκριση του πρωταθλητή Ελλάδας και αθλητή του στην Ολυμπιάδα του 2024 που θα διεξαχθεί στο Παρίσι.

Το Σεπτέμβριο του 2024 και έναν μήνα μόλις μετά την Ολυμπιάδα, ο ΙΑΣΩΝ θα φιλοξενήσει στην Πάτρα, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Kiteboarding. 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports