Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΒΟΛΕΙ

/

Νέα Σμύρνη: Έξω από σύνδεσμο του Πανιωνίου οι πυροβολισμοί - Προσωπικές διαφορές βλέπουν οι αρχές

Νέα Σμύρνη: Έξω από σύνδεσμο του Πανιωνί...

Η εκτίμηση της ΕΛ.ΑΣ

Έξω από οπαδικό σύνδεσμο του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη και πολύ κοντά στο κλειστό γυμναστήριο «Ανδρέας Βαρίκας», έπεσαν πυροβολισμοί, το απόγευμα της Πέμπτης με αποτέλεσμα να τραυματιστεί άτομο και να οδηγηθεί στο νοσοκομείο Γεννηματάς. 

 Μάλιστα το συμβάν έλαβε χώρα την ώρα που στο γήπεδο ήταν σε εξέλιξη αγώνας βόλεϊ μεταξύ Πανιωνίου και ΟΦΗ για την Pre League, γεγονός που σήμανε συναγερμό στην ΕΛ.ΑΣ. 

 Οπαδοί του Πανιωνίου και οι δύο

Ωστόσο, σύμφωνα με νεότερες εκτιμήσεις πίσω από το άγριο επεισόδιοδεν βρίσκονται οπαδικά κίνητρα καθώς φαίνεται ότι και οι δύο οπαδοί υποστηρίζουν τον Πανιώνιο. 

 Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, οι Αρχές προσανατολίζονται στο ότι πίσω από το άγριο περιστατικό υπάρχουν προσωπικες διαφορές των δύο ανδρών.

 Γνωστός στις Αρχές ο δράστης

Στο σημείο εντοπίστηκαν τρεις κάλυκες από τους πυροβολισμούς, ενώ βρίσκονται σε εξέλιξη έρευνες για τον εντοπισμό του  δράστη, που διέφυγε αμέσως αφότου πυροβόλησε το θύμαστον μηρό. 

 Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο δράστης είναι γύρω στα 30 και γνωστός στις Αρχές ενώ θεωρείται θέμα χρόνου να εντοπιστεί και να συλληφθεί.

ΠΗΓΗ ethnos.gr

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Sports