Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Ευ. Αποστολάκης επισκέφθηκε τον Δήμαρχο Αιγιαλείας Δημήτρη Καλογερόπουλο

Ο βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ Ευ. Α...

Ο κ. Αποστολάκης μιλώντας για τη ζοφερή κατάσταση & για την εγκατάλειψη στην οποία βρίσκεται η βιομηχανική μονάδα της ΕΒΟ, τόνισε ότι η διάσωση και ανάπτυξη του εργοστασίου είναι εθνική υπόθεση

Τον Δήμαρχο Αιγιαλείας κ. Δημήτρη Καλογερόπουλο επισκέφθηκε το πρωί της Τρίτης 9-4-2024 ο κ. Ευάγγελος Αποστολάκης, επίτιμος Αρχηγός ΓΕΕΘΑ, πρώην Υπουργός Εθνικής Άμυνας και βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο κ. Αποστολάκης μετέβη στο Αίγιο, στο πλαίσιο επίσκεψής του για αυτοψία στο εργοστάσιο της ΕΒΟ, με την επιπλέον ιδιότητά του ως Τομεάρχης Άμυνας της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Ο κ. Αποστολάκης κατά τη διάρκεια της συνάντησης, μιλώντας για τη ζοφερή κατάσταση και για την εγκατάλειψη στην οποία βρίσκεται η βιομηχανική μονάδα της ΕΒΟ, τόνισε ότι πρόκειται για εθνική υπόθεση η διάσωση και ανάπτυξη του εργοστασίου, ζητώντας τη στήριξη του Δήμου Αιγιαλείας στον κοινοβουλευτικό αγώνα για να μην κλείσει οριστικά η μονάδα, στην οποία αυτή τη στιγμή εργάζονται μόλις 60 άτομα.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Αιγιαλείας κ. Δημήτρης Καλογερόπουλος υπογράμμισε ότι το εργοστάσιο θα πρέπει να λειτουργήσει σωστά, με σύγχρονες και σωστές προδιαγραφές, ώστε να καταστεί ανταγωνιστικό στη διεθνή αμυντική βιομηχανία και τόνισε ότι η στιγμή είναι πραγματικά κομβική για το αν θα σωθεί το εργοστάσιο. «Βεβαίως υποστηρίζουμε πάντοτε οποιαδήποτε πολιτική έχει στόχο τη διάσωση και την πρόοδο της μονάδας, που αποτελεί πράγματι εθνική υπόθεση αλλά είναι κοινωνικά και οικονομικά σπουδαία για τον τόπο μας» ανέφερε τέλος ο Δήμαρχος Αιγιαλείας.

Το παρών στη συνάντηση έδωσαν ο βουλευτής Αχαΐας του ΣΥΡΙΖΑ κ. Ανδρέας Παναγιωτόπουλος, ο αντιδήμαρχος κ. Γιώργος Ντίνος και στελέχη της Ο.Μ. Αιγίου του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις