Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Άγιοι Ανάργυροι: Δεν δέχονται τον δολοφόνο της Κυριακής στο ψυχιατρείο του Κορυδαλλού

Άγιοι Ανάργυροι: Δεν δέχονται τον δολοφό...

Το ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού αρνείται να δεχθεί πίσω τον 39χρονο δολοφόνο της Κυριακής

Εξητήριο από το Αττικό νοσοκομείο πήρε ο 39χρονος δολοφόνος της Κυριακής που νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Αττικόν, μετά την απόπειρά του να αυτοκτονήσει στην τουαλέτα του κελιού του, το βράδυ του περασμένου Σαββάτου προς την Κυριακή.

Ο 39χρονος είχε βρει νωρίτερα από την εντατική και πήρε εξιτήριο προκειμένου να συνεχίζει την αποθεραπεία του στο νοσοκομείο κρατουμένων των φυλακών Κορυδαλλού. Ωστόσο, όταν έφθασε στο νοσοκομείο στον Κορυδαλλό, η δομή δήλωσε αδυναμία να παράσχει νοσηλεία σε άτομο που λίγες ώρες νωρίτερα είχε αποσωληνωθεί και βγει από την Εντατική. Μετά από άκαρπες προσπάθειες να διακομισθεί σε εφημερεύον νοσοκομείο, τελικά δόθηκε εντολή να επιστρέψει στο Αττικό και να νοσηλευθεί σε απλό θάλαμο για το διάστημα που θα απαιτηθεί.

Τι λέει το ψυχιατρείο

Ειδικότερα, το ψυχιατρείο των φυλακών Κορυδαλλού αρνείται να δεχθεί πίσω τον 39χρονο δολοφόνο της Κυριακής στους Αγίους Αναργύρους την 1η Απριλίου και σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, τελικά θα μεταφερθεί στο Αττικό Νοσοκομείο.

 Αυτό συμβαίνει, σύμφωνα με πληροφορίες, γιατί όπως υποστηρίζουν οι φυλακές Κορυδαλλού δεν μπορούν να υποδεχθούν ασθενή που μόλις βγήκε από την Εντατική και το ΕΚΑΒ αναμένει εντολές σε ποιο εφημερεύον νοσοκομείο θα μεταφέρει τον 39χρονο.

Υπενθυμίζεται πως ο δράστης του στυγερού εγκλήματος στους Αγίους Αναργύρους έκανε απόπειρα αυτοκτονίας, χρησιμοποιώντας τους επιδέσμους, που είχαν τοποθετήσει οι γιατροί στο κεφάλι και το λαιμό του.

«Παραμένει στη ΜΕΘ φρουρούμενος, σε λίγες μέρες θα μεταφερθεί σε θάλαμο για να νοσηλευτεί εκεί, για να φύγει υγιής για τις φυλακές, για να σαπίσει εκεί μέσα, παράδειγμα προς αποφυγή για όσους σκέφτονται να διαπράξουν τέτοια αποτρόπαια εγκλήματα. Δεν γίνεται ο άνθρωπος αυτός με μια χειριστική αυτοκτονία να καταλήξει σε ψυχιατρικό νοσοκομείο», τόνισε από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις