Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Άγιοι Ανάργυροι: Ήταν αυταρχικός, τη θεωρούσε κτήμα του, αποκαλύπτει φίλη της Κυριακής - «Είχε τους κωδικούς της» λέει ο πατέρας της

Άγιοι Ανάργυροι: Ήταν αυταρχικός, τη θεω...

Φίλη και συνάδελφος της 28χρονης αποκάλυψε πως ο δράστης και πρώην σύντροφός της έλεγχε τη ζωή του θύματος

«Έκανε κουμάντο στην Κυριακή. Τη θεωρούσε κτήμα του. Η Κική δεν έκανε τίποτα αν δεν τον κοιτούσε πρώτα για να πάρει την έγκρισή του».

Σε αποκαλύψεις που προκαλούν ανατριχίλα για την προβληματική σχέση της άτυχης Κυριακής με τον πρώην σύντροφό της προχωρά φίλη της.

Μιλώντας στο Star, η φίλη και συνάδελφος της 28χρονης, η οποία δολοφονήθηκε έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων, ανέφερε πως ο δράστης και πρώην σύντροφός της ήταν ένας «πολύ αυταρχικός άνθρωπος, που έλεγχε τη ζωή της». Η Κυριακή μαζί με τον πρώην σύντροφό της εργάζονταν μαζί σε συνεργείο καθαρισμού, αυτός ως οδηγός κι εκείνη ως προσωπικό καθαριότητας.

«Μια φορά είχε κάνει ολόκληρο χαμό, γιατί αλλάξαμε την Κική και την αναθέσαμε σε άλλον οδηγό. Όταν είχε κάνει κάποιο χειρουργείο, δεν την άφηνε να έρθει μόνη της στη δουλειά και καθόταν μαζί του στο σπίτι. Είχε πει μάλιστα στην αδελφή της να την καλύψει, για να μη χάσει τη δουλειά της. Όποτε δεν ερχόταν εκείνος στη δουλειά, δεν ερχόταν και η Κική», δήλωσε η φίλη της Κυριακής.

Αποκάλυψε, μάλιστα, πως μια μέρα η Κυριακή είχε ενημερώσει πως λόγω μιας έκτακτης επέμβασης δεν θα πήγαινε στη δουλειά και έτσι το συνδύασε με την είδηση ότι είχε χάσει το παιδί από ξυλοδαρμό. «Υποθέτω, με αυτά που έμαθα τώρα, ήταν τότε που την είχε χτυπήσει κι έχασε το μωρό της», είπε η κοπέλα.

Αν και επισήμανε πως στη δουλειά δεν την είδαν ποτέ με σημάδια στο σώμα της, ήξερε ότι συνεχώς χώριζαν και τα έβρισκαν και πάλι. Δεν έλεγε πουθενά, όμως, τι περνούσε στα χέρια του.

«Μια φορά τη ρώτησα κάτι και πετάχτηκε εκείνος και μου είπε ''σε μένα θα μιλάς, δεν θα μιλάς στην Κική'' και του είπα ''εγώ θέλω να μιλήσω σε εκείνη''. Δεν μιλούσε για τίποτα η Κική, ήταν πολύ κλειστή, αλλά ήταν ένα πολύ ευγενικό παιδί», τόνισε. «Της είχε πάρει τους κωδικούς και ανέβαζε φωτογραφίες τους στα social» σημείωσε επίσης, κάτι που είχε πει και στους αστυνομικούς ο πατέρας της 28χρονης, δείγμα πως ο 39χρονος ήθελε να έχει τον απόλυτο έλεγχο πάνω της.

Είχε τους κωδικούς της και απαντούσε σαν… Κυριακή!
Όπως είπε ο πατέρας της κοπέλας στο MEGA, ο 39χρονος όχι μόνο παρακολουθούσε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της 28χρονης, αλλά έφτασε στο σημείο να απαντάει και σε μηνύματά της, προσποιούμενος… την άτυχη κοπέλα.

«Τώρα έμαθα ότι έλεγχε το κινητό της κόρης μου. Είχε δεύτερες εφαρμογές στο Messenger και το Viber στο δικό του κινητό και απαντούσε αυτός σε όλους μας, σε όλα τα μηνύματα. Είχε και τους κωδικούς της, από τη συσκευή της κόρης μου. Αυτός έλεγχε τα πάντα. Δεν μπορώ να το πιστέψω, ότι αυτά που έλεγα με την κόρη μου, τα ήξερε όλα» είπε ο πατέρας της Κυριακής.

 Μάλιστα ο πατέρας εξομολογήθηκε  ότι το βράδυ της δολοφονίας της κόρης του διάβασε για το άγριο έγκλημα σε διαδικτυακά site χωρίς να ξέρει ότι το θύμα στο οποίο αναφέρονταν τα ρεπορτάζ, ήταν το ίδιο του το παιδί.

 Το επόμενο πρωί, έμαθε από δημοσιογράφους ότι θύμα της άγριας δολοφονίας ήταν η κόρη του, αφού κανείς από την Αστυνομία δεν τον ειδοποίησε.

Αδερφή Κυριακής: Είχαν χωρίσει και συζούσαν μέχρι να βρουν καινούρια σπίτια

«Η αδελφή μου διατηρούσε σχέση πολλά χρόνια με τον 39χρονο. Περίπου τέσσερα με πέντε. Για δύο ή τρία χρόνια έμεναν μαζί και νοίκιαζαν ένα σπίτι στο Ίλιον. Τα τελευταία δύο χρόνια μού έλεγε η αδελφή μου ότι δεν τα πήγαιναν καλά και ότι ο 39χρονος την χτυπούσε. Είχε μαθευτεί ότι αυτός είχε ψυχολογικά προβλήματα αλλά δεν γνωρίζω λεπτομέρειες» είπε στο MEGA η αδερφή της αδικοχαμένης κοπέλας.

«Τον τελευταίο χρόνο είχαν χωρίσει αλλά συνέχιζαν να ζουν μαζί, μέχρι να βρει ο καθένας το δικό του σπίτι και να ζήσουν μόνοι τους. Πριν έναν μήνα, η αδελφή μου βρήκε σπίτι στους Αγίους Αναργύρους, όπου έμενε μόνη της. Απ’ ό,τι μου είχε πει, τον μήνα αυτόν, πηγαινοερχόταν στο παλιό της σπίτι για να παίρνει τα πράγματά της. Δε μου είχε πει κάτι περισσότερο», συμπλήρωσε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις