Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ευρωεκλογές- Αχαΐα: Πώς θα πορευτούν οι τοπικές οργανώσεις των κομμάτων μέχρι την κάλπη

Ευρωεκλογές- Αχαΐα: Πώς θα πορευτούν οι ...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Ομιλίες και περιοδείες στο νομό από τους υποψηφίους

Τις δράσεις τους οργανώνουν οι τοπικές οργανώσεις των κομμάτων στην Αχαΐα εν όψει των Ευρωεκλογών με τους υποψηφίους να ετοιμάζουν ομιλίες και περιοδείες.

Όπως ανέφερε μιλώντας στο thebest.gr ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Αχαΐας της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Κουνάβης, «προγραμματίζονται και θα γίνουν αρκετές δράσεις σε όλο το νομό, ενώ θα τον επισκεφθεί το σύνολο των υποψηφίων ευρωβουλευτών. Θα πραγματοποιήσουν όλοι επίσκεψη στην Αχαΐα. Την Τετάρτη θα βρεθεί στην Πάτρα η Μαρία Σπυράκη που θα παρουσιάσει το βιβλίο της στην Αγορά Αργύρη ενώ η Ελίζα Βόζεμπεργκ θα πραγματοποιήσει εκδήλωση διαλόγου την Παρασκευή στο ξενοδοχείο My Way. Παράλληλα κλιμάκιά μας θα περιοδεύσουν μέχρι και την πιο απομακρυσμένη περιοχή. Στόχος να πάμε στις ευρωεκλογές συντεταγμένα και με συσπείρωση. Πρόκειται για σημαντικές εκλογές, καθώς αφορούν την πορεία της χώρα στην Ε.Ε. Είναι μία μάχη σταθερότητας για την χώρα την οποία κανείς πολίτης δε θα διακινδυνεύσει».

Να σημειώσουμε ότι και ο ΣΥΡΙΖΑ βρίσκεται στο δρόμο των ευρωεκλογών με τους υποψηφίους της Αχαΐας να παρουσιάζονται σήμερα σε εκδήλωση στο ΤΕΕ Δυτ. Ελλάδας, στις 19:00. Παράλληλα θα παρουσιαστεί ο οδικός χάρτης μέχρι την τελική κάλπη.

Όπως εξήγησε μιλώντας στο thebest.gr, ο συντονιστής του κόμματος στην Αχαΐα, Κώστας Κόντης, «μέσα από αυτή τη διαδικασία θα εκλεγούν από τη βάση οι 35 από τους 42 υποψηφίους του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές. Πρόκειται για μία πρωτόγνωρη διαδικασία. Τη Δευτέρα εκτός από τους υποψηφίους του νομού σε αυτή τη διευρυμένη νομαρχιακή θα παρουσιαστούν και η εκλογική επιτροπή αλλά και ο οδικός χάρτης με τις εκδηλώσεις που θα γίνουν έως τις εκλογές. Η προκριματική εκλογική διαδικασία θα γίνει σε όλη την Ελλάδα  στις 14 Απριλίου με τα μέλη αλλά και τους φίλους του κόμματος να προσέρχονται στα εκλογικά τμήματα για τη σταυροδοσία. Από εκεί και πέρα οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές θα επισκέπτονται τον νομό σε μικρές ομάδες πραγματοποιώντας συναντήσεις και περιοδείες».

Και το ΠΑΣΟΚ σε τοπικό επίπεδο αναμένει τις επισκέψεις των υποψηφίων στο νομό.

Όπως αναφέρει μιλώντας στο thebest.gr ο Γραμματέας της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Αχαΐας, Νίκος Μοίραλης, «οι υποψήφιοι βουλευτές θα πραγματοποιήσουν περιοδείες στο νομό ενώ την τελευταία εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί και η ομιλία του Νίκου Ανδρουλάκη. Προχωράμε στις ευρωεκλογές με στόχο τη δεύτερη θέση και ένα μεγάλο ποσοστό».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις