Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ζάκυνθος: «Δεν θέλουν να μείνουν με τη θετή μητέρα τους» λέει ο θείος

Ζάκυνθος: «Δεν θέλουν να μείνουν με τη θ...

Κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία κατά των δύο ανήλικων θετών παιδιών της ηλικίας 9 και 12 ετών αντίστοιχα

«Μου είπαν ότι δεν θέλουν να μείνουν με αυτή τη γυναίκα», λέει θείος των δύο ανήλικων παιδιών στη Ζάκυνθο τα οποία φέρονται να κακοποιούνταν από την μητέρα τους τα τελευταία τρία χρόνια.

Σήμερα η 50χρονη γυναίκα που πριν από 10 ημέρες έχασε το σύζυγο της ο οποίος αυτοκτόνησε με κυνηγετική καραμπίνα θα περάσει από τον εισαγγελέα στη Ζάκυνθο. Κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία κατά των δύο ανήλικων θετών παιδιών της ηλικίας 9 και 12 ετών αντίστοιχα.

Η αντίστροφή μέτρηση για να αποκαλυφθεί ο εφιάλτης που υποστηρίζουν τα δύο παιδιά ότι βίωναν ξεκίνησε το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου (6/4/2024) όταν το αγοράκι ηλικίας 12 ετών τρομοκρατημένο και κλαίγοντας πήγε σε μία γειτόνισσα.

Το παιδί που είχε εμφανείς εκδορές σε διάφορα σημεία του σώματος του, ανέφερε στη γυναίκα ότι τόσο ο ίδιος όσο κι η 9χρονη αδερφή του κακοποιούνται καθημερινά από τη μητέρα τους. Αμέσως ειδοποιήθηκε το «Χαμόγελο του Παιδιού» και στη συνέχεια οι αστυνομικές αρχές. Σύμφωνα με την προανάκριση τα παιδία την 6η Απρίλιου είχαν χτυπηθεί από τη γυναίκα και τα δύο στο κεφάλι ενώ στο αγοράκι είχε προκαλέσει σωματικές βλάβες στον ώμο και στο χέρι του. Η 50χρονη συνελήφθη, ενώ με εντολή του εισαγγελέα τα παιδία φυλάσσονται σε νοσηλευτικό ίδρυμα της Ζακύνθου από άνδρες της ΕΛ. ΑΣ.  

Ο αδερφός του πατέρα των δύο παιδιών, είπε ότι δεν είχε αντιληφθεί να συμβαίνει κάτι. «Αν υπήρχαν προβλήματα στην οικογένεια του αδερφού μου, εγώ δεν τα είχα πάρει χαμπάρι. Χθες το μεσημέρι είδα τα ανίψια μου, πήγα στο νοσοκομείο να τα δω. Μου είπαν ότι δεν ήθελαν να μείνουν με αυτή τη γυναίκα αλλά δεν μου λένε ακόμα το λόγο», λέει ο θείος των παιδιών και συνεχίζοντας προσθέτει: «Εγώ δεν έβλεπα κάτι επιλήψιμο αλλά όλη αυτή την περίοδο των τριών χρόνων δεν μου είχαν πει τίποτα. Αν μου είχαν πει κάτι, θα μπορούσα να είχα κάνει κάτι κι εγώ από την πλευρά μου».

Από την πλευρά του ο πρώην πρόεδρος και νυν κοινοτικός σύμβουλος του Αγίου Δημητρίου, Πέτρος Σταμίρης αναφέρει ότι όλοι οι κάτοικοι είναι συγκλονισμένοι. «Πολύ περισσότερο από τη συμπεριφορά της μητέρας. Να γράφει την ημέρα της κηδείας του άνδρα της και να ζητάει λεφτά από τον κόσμο για να δείξει ότι αγαπάει τα παιδιά της και θέλει να τα στηρίξει. Κι ενώ είχε πιάσει ένα καλό ποσό ο κόσμος συνέχισε να της δίνει λεφτά», λέει ο κ. Σταμίρης και προσθέτει: «Με τη γυναίκα αυτή είχαμε πολύ καλή σχέση. Δεν ξέρω πως δεν την κατάλαβε η γειτονιά. Οι δάσκαλοι στο σχολείο που πήγα και ρώτησα, μου είπαν ότι δεν φαινόταν τίποτα. Ήταν ήσυχα και η γυναίκα αυτή τα πήγαινε και τα έφερνε από το σχολείο. Δεν είχε δείξει τέτοια συμπεριφορά. Μας έκανε μεγάλη εντύπωση».

newsit.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις