Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Αχαΐα: Ο ΣΥΡΙΖΑ εκλέγει τους υποψήφιους για τις ευρωεκλογές- Παρουσιάζονται σε εκδήλωση τη Δευτέρα

Αχαΐα: Ο ΣΥΡΙΖΑ εκλέγει τους υποψήφιους ...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Η προκριματική εκλογική διαδικασία θα γίνει σε όλη την Ελλάδα στις 14 Απριλίου

Στο δρόμο των  Ευρωεκλογών  με μία προκριματική διαδικασία από την οποία θα προκύψουν οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές βρίσκεται ο ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία .

Στην Πάτρα μάλιστα θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του ΤΕΕ Δυτ. Ελλάδας, τη Δευτέρα 8 Απριλίου στις 19:00 έτσι ώστε να παρουσιαστούν οι οποψήφιοι του νομού και ο οδικός χάρτης μέχρι την τελική κάλπη.

Όπως εξηγεί μιλώντας στο thebest.gr, ο συντονιστής του κόμματος στην Αχαΐα, Κώστας Κόντης, «μέσα από αυτή τη διαδικασία θα εκλεγούν από τη βάση οι 35 από τους 42 υποψηφίους του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές.  Πρόκειται για μία πρωτόγνωρη διαδικασία. Τη Δευτέρα εκτός από τους υποψηφίους του νομού σε αυτή τη διευρυμένη νομαρχιακή θα παρουσιαστούν και η εκλογική επιτροπή αλλά και ο οδικός χάρτης με τις εκδηλώσεις που θα γίνουν έως τις εκλογές.

Η προκριματική εκλογική διαδικασία θα γίνει σε όλη την Ελλάδα  στις 14 Απριλίου με τα μέλη αλλά και τους φίλους του κόμματος να προσέρχονται στα εκλογικά τμήματα για τη σταυροδοσία. Από εκεί και πέρα οι υποψήφιοι ευρωβουλευτές θα επισκέπτονται τον νομό σε μικρές ομάδες πραγματοποιώντας συναντήσεις και περιοδείες».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις