Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

ΣΥΡΙΖΑ: Αρχίζει η παρουσίαση των υποψηφίων για το χρίσμα στις ευρωεκλογές

ΣΥΡΙΖΑ: Αρχίζει η παρουσίαση των υποψηφί...

Ποιοι θα συμμετάσχουν

Στο συνεδριακό Κέντρο της Νέας Ιωνίας αναμένεται σήμερα ο Στέφανος Κασσελάκηςνα παρουσιάσει κάποιους από τους 201 υποψηφίους που θα πάρουν μέρος στο δημοψήφισμα της Κυριακής για τις Ευρωεκλογές.

Η ίδια διαδικασία στον ΣΥΡΙΖΑ  θα συνεχιστεί αύριο και μεθαύριο τόσο στο Περιστέρι όσο και στην Πλατεία της Νέας Σμύρνης.

Περιοδείες με τους υποψηφίους
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Στέφανος Κασσελάκης θα πλαισιώνεται κάθε φορά από «πεντάδες» υποψηφίων, έτσι ώστε να υπάρχει η δυνατότητα να τους γνωρίσει προσωπικά ο κόσμος, συνομιλώντας μαζί τους με τον γνωστό αδιαμεσολάβητο τρόπο που έχει καθιερώσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Παράλληλα ο Στέφανος Κασσελάκης θα ξεκινήσει μια μεγάλη περιοδεία στα περισσότερα νησιά της χώρας, από το Καστελόριζο μέχρι τις Κυκλάδες προκειμένου να δείξει το ενδιαφέρον του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ για την νησιωτική Ελλάδα και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι μόνιμοι κάτοικοι των νησιών μας όλο τον χρόνο.

Την ερχόμενη Κυριακή (14 Απριλίου) πάντως θα γίνουν οι προκριματικές εκλογές για την ανάδειξη από την βάση των υποψηφίων στις ευρωεκλογές και λίγες ημέρες μετά, στις 18 Απριλίου  θα γίνει η μεγάλη εκδήλωση για την παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου.

Ο Στέφανος Κασσελάκης θα ψηφίσει ηλεκτρονικά στις προκριματικές καθώς από τις 13 μέχρι και τις 16 Απριλίου θα βρίσκεται στη Ν.Υόρκη όπου θα παρακολουθήσει την παρέλαση των ομογενών για την 25η Μαρτίου, ενώ θα έχει κρίσιμες επαφές με φορείς και παράγοντες της ομογένειας.

Ανάμεσα στα 201 πρόσωπα που θα πάρουν μέρος στο εσωκομματικό δημοψήφισμα συμπεριλαμβάνονται 13 καθηγητές πανεπιστημίου και πάνω από δέκα υποψήφιοι διδάκτορες, 18 μηχανικοί, 19 δικηγόροι –-νομικοί, 15 ιατροί, 10 δημοσιογράφοι, καθηγητές δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, συνδικαλιστές, οικονομολόγοι, επιχειρηματίες, φοιτητές, δημόσιοι υπάλληλοι, συνταξιούχοι και καλλιτέχνες.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις