Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Άγιοι Ανάργυροι: Αστυνομικός της ΔΙ.ΑΣ. περιγράφει τι αντίκρισε έξω από το ΑΤ

Άγιοι Ανάργυροι: Αστυνομικός της ΔΙ.ΑΣ. ...

Τι λέει φίλος του 37χρονου που ήταν μαζί με την Κυριακή εκείνο το βράδυ

Απαντήσεις περιμένουν ακόμα τα ερωτήματα που προέκυψαν αμέσως μετά τη γυναικοκτονία της Κυριακής στους Αγίους Αναργύρους, μία εβδομάδα μετά.

Η 28χρονη, μετά τον χωρισμό της με τον δράστη αλλά και κατά τη διάρκεια της σχέσης τους, ήταν αβοήθητη.

Ο δράστης είχε φάκελο στην αστυνομία από το 2019, όταν συνελήφθη για σωματική βλάβη, βία κατά υπαλλήλων και δικαστικών προσώπων αλλά και εξύβριση. Το 2020 είχε συλληφθεί για μικροποσότητα ηρωίνης και είχε σχηματιστεί σε βάρος του δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία και βιασμό, μετά από μήνυση της αδικοχαμένης Κυριακής.

Τι περιγράφει αστυνομικός που μετέβη στο σημείο της γυναικοκτονίας

Αστυνομικός της ΔΙΑΣ, που έφθασε στο σημείο της γυναικοκτονίας της 28χρονης, περιέγραψε τα όσα εκείνος βίωσε το συγκεκριμένο βράδυ.

 «Στις 22:25 λάβαμε σήμα από το κέντρο ότι στην οδό Δημοκρατίας 90 υπήρχε ενδοοικογενειακό επεισόδιο μεταξύ πρώην συζύγων και ότι η καλούσα, Κυριακή Γρίβα, φώναξε στο τηλέφωνο ότι την μαχαίρωσαν και έκλεισε η γραμμή», ανέφερε αρχικά.

 «Στις 22:26 ανοίχτηκε δεύτερη κάρτα από τον Αξιωματικό Υπηρεσίας του ΑΤ Αγίων Αναργύρων που ανέφερε μαχαιρωμένα άτομα έξω από το τμήμα. Φτάσαμε μαζί με την ομάδα ΟΠΚΕ όπου είδαμε τα άτομα και διαπιστώσαμε ότι παλμούς είχε μόνο ο άνδρας. Προσπάθησα με αιμοστατικούς επιδέσμους και γάζες από διπλανό φαρμακείο να περιορίσω την αιμορραγία. Έως ότου φτάσει το ΕΚΑΒ, ο άνδρας είχε ανακτήσει μερικώς φυσιολογικούς παλμούς», πρόσθεσε.

Τι λέει φίλος τού αυτόπτη μάρτυρα

Φίλος του 37χρονου -που στάθηκε στο πλευρό της 28χρονης, τη στήριξε και την έπεισε να πάει στις Αρχές, πριν τη δει να δολοφονείται μπροστά του- μίλησε για την κατάσταση του αυτόπτη μάρτυρα: «Νομίζω η ζωή του κάπου εκεί τελείωσε όταν την είδε, γιατί στα χέρια του πέθανε η Κυριακή. Οπότε θεωρώ ότι η ζωή του γι’αυτόν. Τουλάχιστον έτσι πιστεύει και νομίζει».

 Ο άνθρωπος που μίλησε στο Mega είναι ο πιο κοντινός φίλος του 37χρονου. Όπως αποκαλύπτει, ο 37χρονος έχει κλειστεί στον εαυτό του, έχει αποκοπεί από όλους και από όλα και προσπαθεί να διαχειριστεί όλα όσα είδε και βίωσε τη νύχτα της περασμένης Δευτέρας.

 «Είναι πολύ στεναχωρημένος και φουλ χάλια ψυχολογικά και δεν πρόκειται να συνέλθει εύκολα μιας και ένα κομμάτι της ζωής του έφυγε κυριολεκτικά από τη ζωή του. Να αναρρώσει γρήγορα ψυχολογικά δεν το πιστεύω. Προφανώς και αυτός όπως όλοι μας θέλει δικαιοσύνη για τον θάνατο της Κυριακής», είπε ο φίλος του.

Είχαν να μιλήσουν πέντε ολόκληρα χρόνια. Ωστόσο, ήταν ο άνθρωπος τον οποίο επέλεξε να μιλήσει η Κυριακή όταν ένιωσε πως απειλείται από τον πρώην σύντροφο της. Στην κατάθεσή του ο 37χρονος φίλος της Κυριακής και αυτόπτης μάρτυρας στη δολοφονία της είπε:

 «Στις 25 Μαρτίου και μέρα Δευτέρα, η Κυριακή μου έστειλε μήνυμα στο Facebook. Κανονίσαμε να συναντηθούμε την Παρασκευή γύρω στις 19:30 σε μια καφετέρια στους Αγίους Αναργύρους. Εκεί μου είπε ότι είναι χωρισμένη εδώ και 2 μήνες γιατί δεν περνούσε καλά».

 Ο φίλος του αυτόπτη μάρτυρα σημείωσε:

 «Είναι πάρα πολύ καλό παιδί. Πάντα όταν τον χρειαζόμασταν ήταν εκεί. Ασχέτως αν τον ήξερες 1-2 μήνες ή 30 χρόνια».

 Συναντήθηκαν τρεις φορές μέσα σε 4 μέρες. Η Κυριακή του αποκάλυψε όσα φρικτά ζούσε και εκείνος από την πλευρά του στάθηκε δίπλα της. Όχι μόνο στα λόγια. Αλλά και στην πράξη καθώς ήταν εκείνος που την πήρε από το χέρι και την οδήγησε στο τμήμα για να καταγγείλει τον πρώην σύντροφο της.

 «Ήταν από τους μοναδικούς ανθρώπους που μπορούσε να την βοηθήσει και γι’ αυτό μάλλον και του ανοίχτηκε. Γι’ αυτό πήγαν μαζί και στο αστυνομικό τμήμα».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις