Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πολίτης σταμάτησε τον Κάρολο και την Καμίλα για να ευχηθεί για την πριγκίπισσα - Πώς αντέδρασε ο βασιλιάς

Πολίτης σταμάτησε τον Κάρολο και την Καμ...

Στο Κάστρο του Ουίνδσορ

Ο βασιλιάς Κάρολος της Βρετανίας παραβρέθηκε την Κυριακή στην ετήσια πασχαλινή λειτουργία κατά την πρώτη του δημόσια εμφάνιση σε εκδήλωση αφότου διαγνώστηκε με καρκίνο τον Φεβρουάριο.

Ο 75χρονος Κάρολος μαζί με την σύζυγό του, βασίλισσα Καμίλα, έφθασαν με αυτοκίνητο στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Κάστρο του Ουίνδσορ, τόπο ταφής της μητέρας του, βασίλισσας Ελισάβετ, για να παρακολουθήσουν την πασχαλινή λειτουργία.

Βασιλιάς Κάρολος: Οι πρώτες φωτογραφίες από τη λειτουργία της Κυριακής του Πάσχα

 Σε μια τρυφερή στιγμή, μάλιστα, ο βασιλιάς και η βασίλισσα κλήθηκαν να μεταφέρουν τις «καλύτερες ευχές» στην πριγκίπισσα της Ουαλίας, Κέιτ Μίντλετον, από ένα μέλος του κοινού. 

 Μια γυναίκα που κρατούσε μια ουαλική σημαία, ντυμένη με ένα ασορτί κόκκινο παλτό και καπέλο, φώναξε τη βασίλισσα για να τραβήξει την προσοχή της «Μεγαλειοτάτη, Μεγαλειοτάτη». «Τις καλύτερες ευχές στην πριγκίπισσα της Ουαλίας», είπε στη συνέχεια, με την Καμίλα να γνέφει καταφατικά. Στο πλευρό της, ο βασιλιάς Κάρολος απάντησε: «Σας ευχαριστώ πολύ».

Ο Κάρολος ανέβαλε όλες τις προηγούμενες δημόσιες υποχρεώσεις του από τότε που τα Ανάκτορα του Μπάκιγχαμ ανακοίνωσαν ότι επρόκειτο να υποβληθεί σε θεραπεία για μια απροσδιόριστη μορφή καρκίνου, η οποία εντοπίστηκε έπειτα από εξετάσεις στο πλαίσιο της επέμβασης στην οποία υποβλήθηκε τον Ιανουάριο για διογκωμένο προστάτη.

Απόντες ο πρίγκιπας Ουίλιας και η Κέιτ Μίντλετον

Ενώ ο Κάρολος παρακολούθησε την λειτουργία, δεν συνέβη το ίδιο με τον γιό του, Ουίλιαμ, και την οικογένειά του. Η σύζυγος του Ουίλιαμ, Κέιτ, ανακοίνωσε νωρίτερα αυτό τον μήνα ότι υποβάλλεται σε προληπτική χημειοθεραπεία μετά τον εντοπισμού καρκίνου έπειτα από την επέμβαση στην κοιλιακή χώρα στην οποία υποβλήθηκε τον Ιανουάριο.

 Ο Κάρολος έχει διατηρήσει κάποιες από τις δημόσιες υποχρεώσεις του όπως η υποδοχή ξένων αξιωματούχων ή οι τακτικές συναντήσεις με τον πρωθυπουργό Ρίσι Σούνακ.

ΠΗΓΗ ethnos.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight