Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Κέιτ Μίντλετον: «Οι πραγματικές άγκυρες στη ζωή της είναι οι γονείς και τα αδέρφια της»

Κέιτ Μίντλετον: «Οι πραγματικές άγκυρες ...

Οι γονείς και τα αδέρφια της δεν φωτογραφίζονται συχνά μαζί της, όμως είναι δίπλα της σε κάθε βήμα

Η Κέιτ Μίντλετον στηρίζεται πολύ στους γονείς της για να ξεπεράσει την περιπέτεια υγείας της, μετά τη διάγνωσή της με καρκίνο, λένε καλά πληροφορημένες πηγές που εξηγούν πόσο δεμένη είναι η οικογένεια της πριγκίπισσας της Ουαλίας.

Ιδιαίτερα σε αυτή τη δύσκολη φάση της ζωής της, είναι δίπλα της διαρκώς και δείχνουν με κάθε τρόπο την αγάπη και τη φροντίδα τους, παρά το γεγονός οτι δεν εμφανίζονται συχνά δημόσια στο πλευρό της.

«Έχει μια πολύ δεμένη ομάδα φίλων και ιδιαίτερα στο Νόρφολκ, πολύ στενούς φίλους», είπε η βασιλική ειδικός Kέιτι Νίκολς στο Entertainment Tonight σε συνέντευξη που δημοσιεύθηκε χθες Τρίτη (26/3). «Αλλά νομίζω ότι οι πραγματικές άγκυρες στη ζωή της είναι οι γονείς της, ο αδερφός της Τζέιμς και η αδερφή της Πίπα».

«Αν και σίγουρα δεν τους βλέπει κανείς να φωτογραφίζονται μαζί πολύ συχνά, είναι πολύ δίπλα της στο παρασκήνιο», συνέχισε. «Είναι απολύτως θεμελιώδεις οι σχέσεις τους». Ο Τζέιμς μοιράστηκε ένα μήνυμα υποστήριξης για τη μεγαλύτερη αδερφή του μετά τη συγκλονιστική ανακοίνωσή της, δημοσιεύοντας μία κοινή φωτογραφία τους από την εποχή που ήταν παιδιά.

«Με τα χρόνια, έχουμε ανέβει πολλά βουνά μαζί. Ως οικογένεια, θα ανέβουμε κι αυτό μαζί σου» γραψε στη λεζάντα της συγκινητικής ανάρτησης. Η Nίκολς είπε επίσης ότι οι γονείς της πριγκίπισσας της Ουαλίας, Κάρολ και Μάικλ, είναι «ανακουφισμένοι» που ο καρκίνος της ανιχνεύτηκε στα αρχικά του στάδια και νιώθουν «καθησυχασμένοι από το γεγονός ότι η χημειοθεραπεία είναι προληπτική».

 Ο πρίγκιπας Ουίλιαμ αποσύρθηκε από μια τελετή μνήμης για τον νονό του, τον εκλιπόντα τέως Βασιλιά Κωνσταντίνο της Ελλάδας, τον Φεβρουάριο, αφού έμαθε για την ασθένεια του Μίντλετον. Έκτοτε, το ζευγάρι δραπέτευσε στο Anmer Hall στο Νόρφολκ με τα τρία τους παιδιά, τον πρίγκιπα Τζορτζ, 10 ετών, την πριγκίπισσα Σάρλοτ, 8 και τον πρίγκιπα Λούις, 5 ετών, για να απολαύσουν μαζί οικογενειακό χρόνο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του παλατιού, ο διάδοχος του βασιλικού θρόνου «κάνει το καλύτερο δυνατό» για να εξισορροπήσει τις ευθύνες του, καθώς η σύζυγός του επικεντρώνεται στην υγεία της.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight