Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΜΟΥΣΙΚΗ

/

Αίγιο: Βραδιά τζαζ τραγουδιού και ρεσιτάλ πιάνου στο Πολιτιστικό Κέντρο «Αλέκος Μέγαρης»

Αίγιο: Βραδιά τζαζ τραγουδιού και ρεσιτά...

Στις 29 Μαρτίου

Βραδιά τζαζ τραγουδιού με την γνωστή Ελβετίδα καθηγήτρια και τραγουδίστρια της τζαζ Αnna Gosteli και τους σπουδαστές της, συνοδεία πιάνου με τον Αμερικανό καθηγητή τζαζ - πιανίστα Sam Hylton και την καθηγήτρια πιάνου Ellen Kaufmann, αμφότεροι από το μουσικό Πανεπιστήμιο του Μονάχου, θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 29 Μαρτίου και ώρα 20.00, στο Πολιτιστικό Κέντρο Αιγίου «Αλέκος Μέγαρης».

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει και κλασικό ρεσιτάλ πιάνου.

Η Εllen Kaufmann είναι κλασική πιανίστα και καθηγήτρια στην ανώτατη σχολή Μουσικής και Θεάτρου στο Μόναχο. Μαζί με τον Αμερικανό συνάδελφό της Sam Hylton, τζαζ πιάνο, διοργανώνει από το 2016 εργαστήρια για κλασικό και τζαζ πιάνο.

Στην εκδήλωση θα απολαύσετε ένα «πολύχρωμο» πρόγραμμα τζαζ τραγουδιού και πιάνου (κλασσικό & τζαζ), το οποίο θα δημιουργηθεί από κοινού από τους σπουδαστές και τους καθηγητές.

Την συναυλία θα «ανοίξουν» οι μαθητές της Αnna Gosteli (τζαζ φωνητικά) με τη συνοδεία του Sam Hylton. Θα ακολουθήσουν κλασικά κομμάτια για πιάνο από τον μαθητή Lion Hansmaier (Mozart, Brahms) και της Γερμανίδας καθηγήτριας Ellen Kaufmann (Σονάτα του Mozart σε Μι ύφεση μείζονα).

Μετά από ένα σύντομο διάλειμμα στη συνέχεια θα ακουστούν κομμάτια τζαζ πιάνου από τους μαθητές του Sam Hylton.

Το φινάλε θα δοθεί από τους Αnna Gosteli και Sam Hylton σε μια κοινή ή σόλο ερμηνεία.

Είσοδος ελεύθερη! Πληροφορίες στο τηλ. 6972263356. 

Η εκδήλωση πραγματοποιείται υπό την αιγίδα του Δήμου Αιγιαλείας και της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού - Αθλητισμού, σε συνεργασία με το Μορφωτικό και Πολιτιστικό χώρο «Ελληνικόν Ειδύλλιον» στα Σελιανίτικα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture