Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Ο Πρέσβης της Ελβετίας στην Ελλάδα στο Πατρινό Καρναβάλι

Ο Πρέσβης της Ελβετίας στην Ελλάδα στο Π...

Μετά από πρόσκληση του Φωκίωνα Ζαΐμη

Ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας Φωκίων Ζαΐμης οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωσή του "πιστεύει στην ανάγκη εξωστρέφειας για την πρόοδο του τόπου. Γεγονός που το έχει δείξει έμπρακτα μέσα από διαπεριφερειακές συνεργασίες που επιδιώκει και υλοποιεί, ημερίδες με καλεσμένους πρόσωπα άλλων πόλεων και χωρών, μέσα από τη συμμετοχή του σε συνέδρια του εξωτερικού αλλά και πρόσφατα με το κάλεσμα που έκανε στον Πρέσβη της Ελβετίας στην Ελλάδα, Stefan Estermann, να παρακολουθήσει το Πατρινό Καρναβάλι.

Ο κ. Stefan Estermann, ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα, επιλέγοντας το Πατρινό Καρναβάλι για να διασκεδάσει και την τελευταία ημέρα της αποκριάς. Ο Αντιπεριφερειάρχης Αχαΐας που διατηρεί καλές σχέσεις με τον Πρέσβη της Ελβετίας τον υποδέχθηκε θερμά και του μετέφερε το κλίμα της αποκριάς και πως το βιώνει κάθε χρόνο η Πάτρα".

«Είναι σημαντικό να είμαστε φιλόξενοι, να προσκαλούμε πρόσωπα και να αναδείξουμε περισσότερο τη μεγάλη αυτή γιορτή που ξεχωρίζει επι σειρά ετών ανά την Ελλάδα. Πέραν τούτου, είναι σημαντικό να ενισχύουμε τις επαφές μας με απώτερο στόχο την επιδίωξη επενδύσεων», τόνισε ο κ. Ζαΐμης.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις