Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Κέιτ Μίντλετον: Ο λόγος που κράτησε κρυφό ότι έχει καρκίνο και τα... τρολ

Κέιτ Μίντλετον: Ο λόγος που κράτησε κρυφ...

Ο φωτογράφος της Sun Άρθουρ Έντουαρντς, που τράβηξε τις φωτογραφίες της Κέιτ και του Ουίλιαμ από την ημέρα των αρραβώνων τους, μιλάει για την αληθινή τους αγάπη

Ο καρκίνος είναι μια λέξη που φοβίζει τους πάντες και η χημειοθεραπεία είναι μια αρκετά σκληρή θεραπεία και το σώμα πρέπει να είναι δυνατό για να την αντέξει.

Η Κέιτ Μίντλετον έχει μεγάλη θέληση και αποφασιστικότητα και η δημόσια δήλωσή της χρειάστηκε πολύ θάρρος για να το κάνει ενώ ο λόγος που κράτησε μυστικό τον καρκίνο της μέχρι χθες είναι για χάρη των παιδιών της.

Κέιτ Μίντλετον: Παγκόσμια συγκίνηση για τη μάχη με τον καρκίνο

Με την υποστήριξη του συζύγου της Ουίλιαμ είναι βέβαιο ότι θα δώσουν τη μάχη τους.

«Πώς θα νιώθουν άραγε τώρα τα τρολ που έκαναν τόσους ισχυρισμούς για την Κέιτ;».

Τώρα που γνωρίζουν πόσο σοβαρή ήταν η ασθένειά της από τον Ιανουάριο, η τρέλα πίσω από τις άγριες φήμες και τις τρελές εικασίες θα σταματήσει, ώστε η Κέιτ να μείνει μόνη με τον σύζυγο και την οικογένειά της, ενώ θα αναρρώσει πλήρως και με τον δικό της χρόνο.

Ο φωτογράφος της Sun Άρθουρ Έντουαρντς μιλάει για την ημέρα που τράβηξε τη φωτογραφία αρραβώνων της με τον Ουίλιαμ.

«Θυμάμαι ότι ρώτησα τον Ουίλιαμ "γιατί χώρισες με την Κάθριν;" Μου είπε: "Επειδή έπρεπε να είμαι σίγουρος. Θέλω αυτός ο γάμος να κρατήσει για πάντα"». Δουλεύοντας με το ζευγάρι σε βασιλικούς αρραβώνες ο Έντουαρτς λέει πως μπορεί να δει ότι η αγάπη τους είναι απόλυτη και πραγματική.

Ο ίδιος λέει για το ζευγάρι: «Ο τρόπος με τον οποίο έχουν πάντα χρόνο να γυρίζουν και να χαμογελούν ο ένας στον άλλο και να κάνουν μικρές μυστικές συζητήσεις, μου θυμίζει τη βασίλισσα και τον δούκα του Εδιμβούργου, ο γάμος των οποίων διήρκεσε επτά δεκαετίες. Αυτή η γνήσια αγάπη μεταξύ του Ουίλιαμ και της Κέιτ είναι αυτό που θα τους βοηθήσει να ξεπεράσουν τη δοκιμασία του καρκίνου της. Δεν με εξέπληξε καθόλου το γεγονός ότι όταν η Κάθριν μπήκε στο νοσοκομείο, ο Ουίλιαμ σταμάτησε αμέσως τη δουλειά του και ανέλαβε τη διοίκηση της οικογένειας, πηγαίνοντας τα παιδιά στο σχολείο, διαβάζοντας τους τα μαθήματά τους - όλα τα πράγματα που θα έκανε η μαμά.

Η δήλωσή της στο βίντεο είναι υπέροχη, μιλάει για την αγάπη της για τον Oυίλιαμ, την αγάπη του για εκείνη και τα παιδιά και την τελευταία ατάκα. Ωστόσο, ενώ μιλούσε για το ότι είχε τον Ουίλιαμ στο πλευρό της, η Κάθριν είχε επίσης σκέψεις για άλλους που αντιμετωπίζουν την ίδια ασθένεια. Στην τελευταία γραμμή της απίστευτης δήλωσής της απευθύνθηκε σε άλλους καρκινοπαθείς λέγοντάς τους: “σας παρακαλώ, μην χάνετε την πίστη ή την ελπίδα. Δεν είστε μόνοι”. Αυτό δείχνει πόσο ξεχωριστή και στοργική είναι αυτή η γυναίκα. Ο καρκίνος επιβαρύνει τις οικογένειες, αλλά πόσο αξιοσημείωτο είναι ότι με όλο το τρολάρισμα και τις θεωρίες συνωμοσίας που έχουν στροβιλιστεί γύρω της, η Κάθριν σκέφτεται τους άλλους. Ένας αγαπημένος μου φίλος πάσχει από καρκίνο αυτή τη στιγμή και όπως τόσοι άλλοι, ζει με την ελπίδα της θεραπείας.

Η συγκινητική δήλωση της Κέιτ θα δώσει παρηγοριά σε αυτόν και σε εκατομμύρια άλλους. Είναι ένα πολύ στοργικό άτομο, αλλά τώρα χρειάζεται πολλή τρυφερή φροντίδα και θα την έχει από την οικογένειά της. Υποψιάζομαι ότι πρέπει να είχε μια βαθιά συζήτηση με τον βασιλιά που επίσης παλεύει με τον καρκίνο. Κάνει ό,τι μπορεί για να συνεχίσει χωρίς να διακινδυνεύσει να μολυνθεί συναντώντας μέλη του κοινού και κάθε μέρα βλέπουμε φωτογραφίες του να συναντά πρεσβευτές ή να έχει συνεδριάσεις του Συμβουλίου των Μυστικών Υποθέσεων. Καλύπτω την καθημερινή ζωή της βασιλικής οικογένειας εδώ και σχεδόν 50 χρόνια, αλλά ακόμη και σήμερα τα γεγονότα στη ζωή τους εκπλήσσουν ακόμη και εμένα.

Πόσο περίεργο είναι το γεγονός ότι και οι δύο τους έκαναν μια εγχείρηση στο ίδιο νοσοκομείο την ίδια εβδομάδα και οι δύο ανακαλύπτουν ότι έχουν καρκίνο. Το έκαναν και ελπίζω ότι δεν θα αργήσουν να επιστρέψουν και οι δύο και να εργάζονται το ίδιο σκληρά για τη χώρα μας. Μέχρι τότε πρέπει να ξεκουραστεί, δεν πρέπει να έχει αγωνία και άγχος από υποχρεώσεις, ενημερώσεις και συναντήσεις. Πρέπει να τα παρατήσει όλα αυτά και να επικεντρωθεί στο να γίνει και πάλι καλά. Εν τω μεταξύ, τα τρολ πρέπει να σταματήσουν να είναι μοχθηρά και άσχημα για μια γυναίκα της οποίας ο μόνος ρόλος στη ζωή είναι να κάνει ό,τι καλύτερο μπορεί για τη χώρα. Είναι μια δουλειά που ανέλαβε γνωρίζοντας ότι θα βρισκόταν σε μια ηλεκτρονική γυάλα με χρυσόψαρα, όπου όλοι θα παρακολουθούν ό,τι κάνει».

«Αλλά το γεγονός ότι έχει θέσει τα παιδιά της ως προτεραιότητα σε αυτό δείχνει πόσο υπέροχη μητέρα και σύζυγος είναι», καταλήγει ο φωτογράφος.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις