Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Βραχνέικα: Ξηλώνεται η παιδική χαρά που βρίσκεται πίσω από την εκκλησία του Αγίου Βασιλείου

Βραχνέικα: Ξηλώνεται η παιδική χαρά που ...
Κωνσταντίνα Ανδριοπούλου
[email protected]

Τι θα γίνει ο χώρος που θα αποδεσμευτεί από την παιδική χαρά;

Ξηλώνεται η παιδική χαρά που βρίσκεται πίσω από την εκκλησία του Αγίου Βασιλείου στα Βραχνέικα, η οποία κρίνονταν επικίνδυνη για τα παιδιά που έπαιζαν σε αυτήν. 

 Μετά από συνεχείς εκκλήσεις του πατρός Σωτήριου Μανωλόπουλου, προς το Δήμο Πατρέων, σήμερα συναντήθηκε με το Δήμαρχο Κώστα Πελετίδη, εκφράζοντάς του τις ανησυχίες του, καθώς τα παιχνίδια ήταν ακατάλληλα για να παίζουν παιδιά.

Μιλώντας στο thebest.gr o π. Σωτήριος, ανέφερε όσα πήρε ως απάντηση ότι «η παιδική χαρά θα ξηλωθεί, επειδή ο χώρος είναι ρυμοτομούμενος δεν μπορεί δηλαδή ο δήμος να πάρει την άδεια ασφαλείας. Έτσι, σύμφωνα με τους ισχύοντες κανονισμούς, θα προβούν στην αποχώρηση της παιδικής χαράς και ο χώρος θα αποδεσμευτεί. Είναι το καλύτερο που θα μπορούσε να γίνει για να μην γίνει κάποιο ατύχημα».

Τι θα γίνει ο χώρος που θα αποδεσμευτεί από την παιδική χαρά; «Μετά την εξέλιξη αυτή, περιμένουμε την πρόταση του Δήμου, την οποία θα μελετήσει το εκκλησιαστικό συμβούλιο και θα αποφασίσει. Όποτε βρισκόμαστε, σε αναμονή, τόσο για το ξήλωμα της παιδικής χαράς, όσο και για την πρόταση που θα μας καταθέσουν».

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις