Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πανεπιστήμιο Πατρών: Τοποθετήθηκαν παγκάκια, συνεχίζονται εργασίες στις εστίες- Έρχεται δημοπράτηση για άλλα 300 δωμάτια

Πανεπιστήμιο Πατρών: Τοποθετήθηκαν παγκά...
Τσίχλα Κωνσταντίνα
[email protected] , Facebook Page

Συνεχίζονται οι εργασίες στις εστίες και συγκεκριμένα σε 45 δωμάτια του Πανεπιστημίου

Με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας των φοιτητών και όσων βρίσκονται στο  Πανεπιστήμιο Πατρών συνεχίζονται εργασίες τόσο στο εξωτερικό του χώρου όσο και στις εστίες.

Όπως ανέφερε στο thebest.gr ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Πατρών, Χρήστος Μπούρας, «τοποθετήθηκαν 15 παγκάκια. Οτιδήποτε μπορεί να βελτιώσει την καθημερινότητα των φοιτητών και των ανθρώπων που βρίσκονται στο χώρο του Πανεπιστημίου είναι στις προτεραιότητες μας».

Να σημειώσουμε ότι αυτή τη στιγμή συνεχίζονται οι εργασίες στις εστίες και συγκεκριμένα σε 45 δωμάτια του Πανεπιστημίου ενώ έπεται και συνέχεια.

«Μέχρι την Παρασκευή δημοπρατείται για τις εστίες του Πανεπιστημίου μας έργο 4,5 εκατ. για 300 δωμάτια που αισιοδοξώ ότι θα γίνουν μέχρι το καλοκαίρι» ανέφερε ο κ. Μπούρας.  Να σημειώσουμε ότι τα έργα  περιλαμβάνουν μεταξύ άλλων ανακαινίσεις δωματίων, WC, δημιουργία υπολογιστικού κέντρου για τους οικοτρόφους και προμήθεια κομποστοποιητή για το εστιατόριο. Να θυμίσουμε ότι σημαντικό θέμα πλέον είναι  χρηματοδότηση του νέου Φοιτητικού Εστιατορίου στη Πανεπιστημιούπολη στο Ρίο.


Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις